Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Listopad 2018


ikona
KarelR
ant man a waspblu-raydvdmrakodrapsicario 2: soldado
Malí superhrdinové, obří barák a... drsný duel Sběratele s Thanosem. 

Vánoce se pomaličku blíží a na trhu domácích nosičů je vidět, že se toho na přelomu letošního června a července zase tolik neurodilo...

Ant-Man a Wasp
Vychází: 21. listopadu 2018
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray)

Za mě jedno z největších překvapení roku. Jedničku Ant-Mana fakt nemusím (je to nejhorší film z MCU!), dvojka je ale svižnou rodinnou zábavou, která si hraje s akcí přesně tak, aby to nikdy nezačalo nudit. Zatímco Thor zachraňuje vesmír a Black Panther alespoň celou svoji tajnou zemi, Scott Lang se hlavně baví s dcerou a peskuje padouchy, kteří se sem transportovali z neškodných devadesátkových bijáků. Přidejte si k tomu konečně využitou Wasp a spoustu fajnových vedlejších postav (Luis pořád vládne), a dostanete vítanou marveláckou trefu, s níž opravdu zabavíte všechny od mladších sourozenců až po babičku. (7/10)

Mrakodrap
Vychází: 14. listopadu 2018
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray), 788 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Smrtonosnou past ani Skleněné peklo Rock nepřekonal, jako katastrofická oddechovka (jakkoliv to zní jako paradox...) ale jeho Mrakodrap docela funguje. Jsou tu úplně všechna klišé, která čekáte, a určitě to chtělo výraznější záporáky. Na druhé straně ale mile překvapuje Neve Campbell, která nebyla takhle cool od čtvrtého Vřískotu, a vlastně i triky, které jsou většinou o úroveň lepší, než byste od téhle béčkové blbiny čekali. Je tedy Mrakodrap lepší než Meg? Hm... v tomhle poločínském duelu by můj hlas těsně dostal Statham. V obou případech je to ale malá bezvýznamná výhra, jelikož přehnaně vážné utrpení vypadá úplně jinak. (6/10)

Sicario 2: Soldado
Vychází: 28. listopadu 2018
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Kolem druhého Sicaria se nesl klasický opar "je to horší než jednička", což je bezezbytku pravda. Stefano Sollima ale duel s Villeneuvem neprohrál nijak bolestivě, jelikož pořád natočil úderný thriller, který umí nejen šokovat, ale i potěšit drsnou akcí. Jasně, celé to mohlo být o něco svižnější a příběh se drží až moc při zemi. Nekompromisnost ale tuhle sérii neopustila, Brolin s Del Torem jsou stejně cool jako minule, a vlastně doufám, že se dočkáme trojky. Půda se na ni totiž připravila víc než dobře! (7/10)

Dále v listopadu vyšlo: Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená, Chata na prodej, Mamma Mia! Here We Go Again, První očista, Úsměvy smutných mužů

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace