Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí Venom 2?


ikona
KarelR
sonytom hardyvenomvenom 2woody harrelson
Další symbiontí řádění se možná rýsuje přesně podle plánu. 

Od premiéry Venoma uplynul měsíc a půl a v pokladnách kin (zatím) zůstalo 780 milionů dolarů. Na oznámení dvojky ale pořád nedošlo, což je... přinejmenším divné? V Sony jako by pořád ukecávali Toma Hardyho, že na kriticích nezáleží a jede se dál. Ať už je však zádrhel kdekoliv, teď to konečně vypadá na posun kupředu.

Ne, Venom 2 oficiální zelenou pořád nedostal. V Sony nicméně chystají dvě nové "nepojmenované marvelovky", které půjdou do kin 10. července 2020 a 2. října 2020. První zmíněné datum by mohl obsadit Morbius the Living Vampire, jehož má příští rok začít točit Daniel Espinosa (Nepřítel pod ochranou, Život). Upířina s Jaredem Letem by tím sice vlétla do spousty konkurence (o týden dřív jsou třeba Mimoni 2), vzhledem k hororovému ladění ale tenhle risk není zas tak velký.

No a co 2. říjen 2020? Ten by logicky pasoval na dvojku Venoma (je to přesně dva roky po jedničce), v níž se má Hardyho nevypočitatelný novinář utkat s masovým vrahem Cletusem Kasadym aka Carnagem. Jak jste si určitě všimli v potitulkové scéně, tuhle roli už má jistou Woody Harrelson. Znovu tu ale mluvíme o předběžných plánech, jež zatím nikdo nepotvrdil, tak uvidíme, jak to celé dopadne.

---

Vytáhni v hospodě: Dalšími marvelovkami od Sony budou sólovky Black Cat, Silver Sable, Kravena, Silk, Jackpot a Nightwatche. Očividně se s nimi ale nijak nespěchá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace