Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: britští gangsteři a dobrodružná klasika


ikona
Mr. Hlad
ben affleckcroodsdan stevensguy ritchieharrison fordhugh grantkate beckinsalemartin freemanmatthew mcconaugheyna obzorutoff guys
Jaká dobrodružná klasika to zkusí v kinech? Je tvrdší Hugh Grant, nebo Matthew McConaughey? A umí Ben Affleck hrát basket?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Torrance si Ben Affleck zahraje bývalou basketbalovou hvězdu, která bojuje s alkoholem a novou chuť do života dostane, až když začne trénovat středoškolské mužstvo. V hororu Becoming zjistí hlavní hrdinka, že do těla jejího snoubence vstoupil duch nebo ďábel. 

Guy Ritchie vrací ke gangsterkám a v Toff Guys vám ukáže, co se stane, když britský drogový král zkusí prodat svoje impérium Američanům. V komedii Arkansas se dva drogový dealeři po nepovedeném kšeftu musí zodpovídat svému nebezpečnému šéfovi. 

V dramatu od spoluscenáristky Samotářů Cena za štěstí zjistíte, že najít štěstí není žádná legrace. Zvlášť pro ne úplně obyčejné rodiny. V animáku The Croods 2 se vrací populární pravěká rodinka a změří síly s rodinou, která je na vyšším evolučním stupni. A dost kvůli tomu machruje. 

V adaptaci klasiky Jacka Londona Call of the Wild se bude slavný pes pokoušet přežít uprostřed divočiny. A pomůžou mu s tím Harrison Ford nebo Dan Stevens. Martin Freeman se v Ode to Joy zamiluje a začne být šťastný. A to je problém, protože když je šťastný, okamžitě usne. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace