Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsovka s Harley Quinn mění název


ikona
Mr. Hlad
batmanbirds of preyblack maskdcewan mcgregorharley quinnmargot robbieshazamsupermanwarnerwonder woman
Birds of Prey půjde do kin s trochu jiný názvem. A malinko divným.  

U Warnerů a DC horlivě přemýšlejí, jak využít Batmana a Supermana, s nimiž jim to zatím moc nevycházelo, a Liga spravedlnosti se toho sequelu asi fakt jen tak nedočká. Uvidíme, co Aquaman, ale jinak nás příští rok čeká nevypočitatelný Shazam! a všichni doufají, že se v roce 2020 povede vyždímat druhou Wonder Woman podobně jako její první díl. Ti nejslavnější hrdinové si teď dávají pauzu, ovšem bez DC comicsů nebudeme. Studio chystá Birds of Prey, dámskou jízdu z Gothamu. Ta se sice obejde bez Batmana, ale vyblbnou se tam vedle Harley i dcera mafiána a postrach zločinců Huntress, policajtka Renee Montoya nebo Black Canary, která likviduje protivníky s pomocí svého hlasu. V kinech ji však budeme hledat pod trochu jiným názvem. 

Margot Robbie totiž hodila na internet fotku první stránky scénáře, podle níž se tenhle projekt bude jmenovat Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Samozřejmě to zní tak absurdně, že si všichni mysleli, že si Robbie dělá srandu, ovšem v Hollywood Reporter se rozhodli Warnery kontaktovat a ti jim potvrdili, že tenhle název je opravdu oficiální. A vlastně i dává smysl. Zaprvé je název Birds of Prey dost obyčejný a jméno Harley Quinn by mohlo dostat do kina víc diváků. A zadruhé odkazuje ke comicsu, ve kterém se Harley konečně dala víceméně dohromady z ne zrovna běžného vztahu s Jokerem. Toho ve filmu nejspíš neuvidíme, ale nedávno bylo potvrzené, že si záporáka jménem Black Mask zahraje Ewan McGregor, což by taky mohlo být zajímavé. Výsledek uvidíme v kinech na začátku února 2020. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace