Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme v comicsovce Eternals?


ikona
Mr. Hlad
disneyeternalsjack kirbymarvelneil gaiman
Kteří hrdinové by se mohli objevit v ambiciózní novince od Marvelu?  

O čtvrtých Avengers se toho moc neví, ale jisté je, že přepíší komplet marvelovský vesmír. Po nich se změní pravidla, spousta hrdinů to zabalí a prostor dostane naopak několik nováčků. Mezi nimi budou i Eternals. Tuhle partu superhrdinů, kteří před tisíci lety obývali Zemi a pomáhali tvořit její historii, asi moc filmových fandů nezná, ale Marvel zvládl prodat i Strážce Galaxie, kteří na tom byli podobně, takže to stoprocentně půjde i tady. Natáčení by mělo začít příští podzim v Londýně a do kina Eternals zamíří v roce 2020. Na to, aby Marvel a Disney oznámili jména herců, je tedy ještě brzy, ale objevily se alespoň drby, kteří hrdinové by mohli dorazit. 

Karen: OK, tohle nezní jako superhrdinka. Mělo by jít o ženu kolem třicítky, která je drsná, působí velitelsky, ale zároveň starostlivě. Herečka by měla být ideálně z Blízkého východu, Afriky nebo indiánského původu, ale nutné to není. 

Hlavní hrdina: Jméno tvůrci neprozradili, měl by to však být řecký bůh, takže teoreticky Hercules. 

Druig: Záporák. V comicsech se objevil v roce 1977, ale výrazněji ho proslavil až v jednadvacátém století Neil Gaiman. Dokáže manipulovat energií a gravitací, rozložit své tělo na atomy, střílet z rukou a očí energetické paprsky a ovládat mysl ostatních. Když působil na Zemi, byl agentem KGB a bavilo ho mučení. 

Piper: Holka, věk 10-16 let. Silná a charismatická osobnost. Chytřejší, než se zdá. Podle všeho by mohlo jít o „poženštěného“ člena Eternals jménem Sprite, který dovede kontrolovat kosmickou radiaci. 

Elysisus: Uměle vytvořená bytost, která má všechny schopnosti Eternals (nadlidská síla a výdrž, rychlost, pomalé stárnutí až nesmrtelnost) a jako bonus gryfa, s nímž dovede telepaticky komunikovat. Herečce, která se role ujme, by mělo být mezi dvaceti a čtyřiceti. 

Forgotten One alias Gilgamesh: Jeden z nejlepších bojovníků z řad Eternals, před lety ho ale jejich vládce Zuras vyhnal, protože začal být až příliš pyšný. Když ale došlo na problémy, vrátil se, aby pomohl. 

Ikaris: 20 000 let stará bytost. Má absolutní kontrolu nad svou fyzickou formou a to dokonce i když spí nebo je v bezvědomí. Dovede vytvářet iluze. 

Makkari: Spíš než válečník je to designér, který se specializuje na výrobu extrémně rychlých dopravních prostředků. 

Starfox: Brácha Thanose. Vzhledem k tomu, že se jmenuje Eros, asi nikoho nepřekvapí, že se rád točil kolem ženských. Je extrémně rychlý a dovede přežít v těch nejnepřívětivějších prostředích. Jo a na rozdíl od Thanose je to klaďák. 

Sersi: Na rozdíl od ostatních Eternals se Zemi nevyhýbá, lidé ji fascinují a chtěla by žít mezi nimi.  

Thena: Dcera Zurase. Je prakticky nesmrtelná, umí střílet energetické projektily a vytvářet iluze. Používá luk, který střílí „studenou energii“, ať už je to cokoliv. 

Zuras: Prakticky ve všech eternalských směrech je o trošku lepší než ostatní. Dovedl stvořit Uni-Mind, bytost, která vznikne po fyzickém a mentálním spojení několika Eternals. 

No těch postav není málo. Uvidíme, jestli nakonec Marvel nebude nějak redukovat, respektive kolik kdo dostane prostoru. A jestli to celé je vůbec pravda. Informace nepochází z úplně oficiálních zdrojů, ale alespoň ukazují, že Marvel má z čeho vybírat. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace