Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude z Chrise Pratta superšpión?


ikona
Mr. Hlad
bumblebeechris prattguardians of the galaxyjurassic worldthe sains
Chris Pratt nečeká, až se u Marvelu rozhoupu a hledá si nové projekty.  

Chris Pratt má teď volno. Uvidíme ho v dalších Avengers, ale jinak nemá moc do čeho píchnout. Nejspíš čekal, že bude touhle dobou dělat na trojce Strážců Galaxie, avšak po tom, co dostal James Gunn padáka, se celý projekt odsouvá. Kdy se na něm začne pracovat, zatím nikdo moc neví, ale objevil se drb, že by se režie mohl chopit Travis Knight, tvůrce animáku Kubo a kouzelný meč a blížícího se transformeřího spin-offu Bumblebee, jisté ovšem není zatím nic. V každém případě Pratt už stihl kývnout na roli v novince Taylora Sheridana. Ta vzniká pod názvem Fast a má se točit kolem speciální jednotky, která likviduje drogové dealery, jimž se povedlo domluvit s vládou na beztrestnosti. A teď přišla další zajímavá nabídka. 

Pratt má totiž podle všeho na stole nabídku na filmovou verzi seriálové klasiky Svatý. Tu u nás asi moc lidí nezná, i když devadesátkový film s Valem Kilmerem si možná vybavíte. Hlavní hrdina Simon Templar je sympaťák, co jde po krku zkorumpovaným politikům, drogovým dealerům a vůbec všem lumpům, ale spíš než na násilí a zbraně spoléhá na dokonalé převleky, šarm a svou hlavu. Pro Pratta by mohlo jít o ideální roli, je však otázka, jestli by z toho nevylezla další variace na Petera Quilla nebo Owena Gradyho z Jurského světa. Na druhou stranu diváky tahle jeho poloha pořád evidentně baví, tak proč to nerozjet ještě jednou? 

---

Vytáhni v hospodě: V seriálu ze šedesátých let zářil Roger Moore a díky němu se stal i Jamesem Bondem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace