Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #480 o Avengers a Stanu Leem


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherkevin costnermarvelmichael b. jordanmichael baymisson: impossiblestan leevíkendový výplach
Co mají společného Avengers a Mission: Impossible? Které hollywoodské hvězdy jsou bez domova? A má Michael B. Jordan rád anime?  

Podzimní výplach

Honest trailer týdne
Hones trailery sem moc často nedávám, protože mi připadá, že přestaly být vtipné někdy v době, kdy mohli čeští hokejisté reálně přemýšlet o zlaté medaili z mistrovství světa. Ale udělám výjimku, protože ten na MEG: Monstrum z hlubin je docela fajn. 

Song týdne
Největší showman bylo docela příjemné překvapení. Zpočátku to vypadalo na propadák, nakonec ale film vydělal slušné peníze a navíc to byl fajn muzikál a doják. Kelly Clarkson teď přezpívala Never Enough, kterou ve filmu zpívala Rebecca Ferguson s pomocí Loren Allred. A zní to pořád dobře

Making of týdne
Wes Anderson je jeden z nejosobitějších režisérů současnosti, takže když se rozhodl natočit stop-motion film z Japonska o psovi, který hledá svého majitele Psí ostrov, nikoho to moc nepřekvapilo. Ale asi to bylo sakra náročné. 

Umělec týdne
Minule jste ve Výplachu mohli najít video, jehož tvůrci se pokouší světu vysvětlit, proč je Michael Bay génius. Pokud v tom pořád ještě nemáte jasno a potřebujete vědět o tvůrci Skály, Transformers nebo Armageddonu víc, není problém, je tu totiž druhý díl. 

Hvězda týdne
Ještě před chvílí jsem přemýšlel, jestli mám do výplachu dávat video, které se ohlíží za kariérou Sarah Jessicy Parker. Zaprvé ji moc nemusím, zadruhé nevím, jestli ta kariéra byla tak zajímavá. Ale vyřešilo se to za mě. Když se může za svou kariérou ohlížet Kevin Costner, tak je to bez debat zajímavější. 

Otázky a odpovědi týdne
Michael B. Jordan je nejen hodně šikovný herec a pravděpodobně i velmi brzy velká hvězda, ale taky obrovský sympaťák. Teď se posadil k počítači a začal odpovídat na otázky fanoušků na Twitteru, Youtube a vůbec na celém netu

 

Trailer týdne
Co se stane, když vezmete Avengers: Infinity War a smícháte to s Mission: Impossible – Fallout? Z kombinace dvou největších akčních pecek letošního roku může logicky vylézt jen další akční pecka. Tak se na ni podívejte. 

„Šťastlivec“ týdne
Asi jste zaznamenali, že v Kalifornii zuří takové požáry, až to vypadá, jako kdyby se tam otevřelo peklo. O dům tam přišel třeba Gerard Butler, Miley Cyrus nebo režisér Doctora Strange Scott Derrickson. Radost z toho nemá ani jeden, ale Derricksonovi se přeci jen povedlo něco zachránit

 

Pocta týdne
Nechtěl jsem, aby byl výplach přecpaný videi o tom, jaký byl Stan Lee génius, ale jedno sem dát logicky musíme. To, ve kterém mu skládá poctu samotný Marvel, kterému obětoval svou kariéru a který by bez něj nebyl tam, kde dnes je. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na váš nejoblíbenější film od studia Illumination a nakonec to u vás vyhrálo Já, padouch. Jsem rád, že Mimoni pohořeli :)

 

Dnes se podíváme na Stana Lee a zajímá nás, ve kterém filmu vás cameo Stana Lee bavilo nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu, do textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace