Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá J.J. Abrams po Hvězdných válkách?


ikona
Mr. Hlad
bad robotcloverfieldjj abramsstar wars
Je libo příběh o cestování časem, nové Clerks nebo příběh o kšeftování s chlastem?  

Asi nikoho nepřekvapím tvrzením, že J.J. Abrams je jeden z nejdůležitějších lidí současného Hollywoodu. Jako režisér nebo producent pomohl na scénu novému Star Treku i Hvězdným válkám, natočil třetí Mission: Impossible, má na kontě seriálový Alias nebo Lost a spoustu dalších věcí. Tenhle člověk zkrátka ví, jak vyprávět příběhy a na jeho deváté Star Wars jsme dost zvědaví. A i na to, co produkuje. Jeho společnost Bad Robot se nebojí vymýšlet nové a originální věci, jako je třeba Cloverfield, nebo točit filmy, na které ostatní nemají odvahu. Jejich Overlord sice v kinech moc neuspěl, na druhou stranu kdy jste mohli naposledy na velkém plátně vidět zombie nácky? 

Abramsův Bad Robot teď oznámil dalších šest filmů, na které se můžeme těšit a žánrově to je docela pestré. Navíc se u téhle společnosti dá čekat, že část z nich bude nakonec trošku jiná, než jak se teď tváří. První věc ještě nemá název, ale mělo by jít o hororovou alegorii, která se má točit kolem žen. A překvapivě ji píše Megan Amram, ta dosud dělala spíš komedie a má na kontě seriály Parks and Recreation, Silicon Valley nebo The Good Place. Další napínák by se měl jmenovat The Steps a s námětem přišel Stefan Grube, střihač devátých Star Wars nebo Ulice Cloverfield 10. Prý půjde o horor o posednutí ďáblem nebo démonem, jen to bude trošku jiné než obvykle. Grube se však za kameru nejspíš nepostaví, protože jeho režijním debutem se má stát Only the Lonely a půjde o romantickou sci-fi. 

Dál tu máme The Seven Sisters of Scott County, kde se pod scénář i režii podepíše Courtney Hoffman, kostymérka Baby Drivera. Mělo by jít o příběh o ženském přátelství, velkých náklaďácích a nelegálním pálení alkoholu. Něco trošku lehčího pak nabídne Everything Must Go, projekt, na jehož scénáři pracoval i rapper Logic, jenž si zahraje i hlavní roli. Prý půjde o film ve stylu Smithových Clerks, ale pro současnou generaci. A poslední věcí z Abramsova studia pak bude zatím nepojmenovaný příběh o cestování časem, který dostal na starost Ben Shiffrin, scenárista rodinné komedie Já, kocour. Je toho dost, takže šance, že něco z toho se fakt povede, není úplně malá. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace