Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy Star Wars a Black Panthera poletí do vesmíru


ikona
KarelR
black panthergravitacehold back the starsjohn boyegaleticia wrightstar wars
John Boyega a Leticia Wright spojí síly v nové sci-fi od režiséra Výchozího bodu. 

Jedním z nejnovějších hollywoodských receptů na úspěch je podle všeho "uvěznit dvě známé tváře ve vesmíru". Když se tam vydali Sandra Bullock a George Clooney v Gravitaci, bylo z toho 723 milionů dolarů, načež si podobnou štaci užili Chris Pratt a Jennifer Lawrence, jejichž Pasažéři vydělali 303 milionů dolarů. No a teď tu máme jejich následovníky.

Tentokrát si kosmické dobrodružství užijí John Boyega a Leticia Wright, kteří v Hold Back the Stars dostanou posledních 90 minut kyslíku. Co budou při jeho vydýchávání dělat? Samozřejmě vzpomínat na svoji romantickou minulost, která se odehrála na utopické Zemi a zatím to vypadá, že nebude mít extra šťastný konec.

Pročpak? Jednak proto, že se sci-fi román od Katie Khan prodává jako kříženec Gravitace a Romea a Julie, a jednak kvůli tomu, že za kameru usedne Mike Cahill (Jiná země, Výchozí bod), jenž se zrovna nevyžívá v hladivých pohádkách. Pochopitelně záleží i na tom, jak adaptaci pojme začínající scenáristka Christy Hall. Spíš se ale připravte na pořádnou romantickou depresi, která Finna ze Star Wars a Shuri z Black Panthera herecky vyždíme až na kost.

---

Vytáhni v hospodě: Boyega získal hlavní roli ve dvojce Pacific Rim poté, co Charlie Hunnam utekl k remakeu Motýlka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace