Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Garfield se vrací do kin


ikona
KarelR
garfieldjim davismark dindal
Bill Murray předává štafetu... někomu jinému. 

Animáky jsou společně s horory nejspolehlivějším filmovým žánrem. Stačí se podívat na Illumination Entertainment, kde filmy za 70-80 milionů pravidelně vydělávají stamiliony, a není divu, že se do tohohle byznysu žene čím dál tím víc produkčních firem.

Tou nejnovější je Alcon Entertainment, domov Zmizení nebo Blade Runnera 2049, jehož čerstvé plány se točí kolem Garfielda. Slavný kocour už se podíval do kin ve dvou hraných filmech a má za sebou kupu televizních adaptací. Teď se však dočká klasického moderního animáku (komplet CGI), na kterém se podílí i jeho tvůrce Jim Davis.

Scénáře se ujmou televizní pisálci Paul Kaplan a Mark Torgove, kteří dělali hlavně na Všech starostových mužích a Vychovávat Hope, a režie spadla do klína Marku Dindalovi, jenž po skvělé disneyovce Není král jako král natočil Strašpytlíka. Velká pecka tak automaticky nehrozí, Davisova účast by však mohla vést alespoň k tomu, že to nebude takový průšvih jako filmy s Murraym.

---

Vytáhni v hospodě: Bill Murray vzal roli v prvním Garfieldovi čistě proto, že na scénáři viděl jméno Joel Cohen a myslel jsi, že jde o jednoho z bratrů Coenových.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace