Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude Godzilla vs. Kong?


ikona
Mr. Hlad
adam wingardgodzillaking kongkong
Které nové herce tvůrci ulovili? A fakt tam bude i nějaký děj?  

Když si teď čtu ten nadpis, tak vlastně nevím, jestli jsem ho zvolil úplně správně. „O čem bude Godzilla vs. Kong?“ No o čem asi. O tom, jak se bude rvát přerostlá ještěrka s atomovým dechem s obřím opičákem. Ten název naznačuje mnohé, že jo... no ale je toho trošku víc. V Legendary se sice teprve pomalu chystají na premiéru Godzilla: King of Monsters, kde se krom titulní potvory objeví i tři další titáni, můra Mothra, pterodaktylí Rodan a hlavně tříhlavý King Ghidorah. Ale právě v těchto dnech začaly produkční práce i na pokračování, v němž změří Godzilla síly s Kongem. A tak je potřeba se trošku rozkecat. 

V době, kdy po Zemi chodí monstra a lidstvo bojuje o svou vlastní budoucnost, se dva největší divy přírody Godzilla a Kong střetnou v největším boji všech dob. Hrdinové z organizace Monarch se vydávají do neprobádaných koutů světa a pátrají po původu Titánů, ale také odhalí spiknutí, jehož cílem je obří monstra, ta hodná i ta zlá, vyhladit a vymazat z povrchu planety.“ Upřímně, ono je to stejně jedno. Na tenhle film budou lidi chodit hlavně kvůli titulním potvorám a jejich bitce. Takže tomu odpovídá i obsazení, které není extra hvězdné. Z Godzilla: King of Monsters se vrátí Millie Bobby Brow, Zhang Ziyi nebo Kyle Chandler a nově dorazí Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Eiza Gonzales či Demián Bichir. Režíruje Adam Wingard a výsledek uvidíme v květnu 2020.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace