Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shrek chystá návrat


ikona
Mr. Hlad
despicable megrinchilluminationjá, padouchminionsshrekuniversal
Po delší pauze to vypadá, že Shrek, Oslík i Kocour v botách zamíří zpátky do kin.  

V kinech jsme naposledy zeleného zlobra Shreka viděli v roce 2010 a rok potom jsme dostali i spin-off jeho kámoše Kocoura v botách. A od té doby nic. Je pravda, že tahle série se vcelku vyčerpala, ale člověk by čekal, že když všech pět filmů utrží hodně přes tři miliardy, bude se studio snažit dojit značku, co to půjde. U Universalu si ale dali pauzu. V poslední době se občas mluvilo o tom, že Shrek se vrátí v nové podobě, ale nic moc konkrétního jsme od studia neslyšeli. Až teď. Shreka opravdu čeká další dobrodružství, ale půjde možná trošku jinou cestou, než bychom čekali. 

Novou verzi Shreka i Kocoura v botách bude totiž pro Universal dělat Chris Meledandri a jeho studio Illumuniation. Ti mají na kontě hity jako Já, padouch, Mimoni, Tajný život mazlíčků a čerstvého Grinche. Prachy vydělat umí, jejich filmy tolik nestojí a dá se předpokládat, že ze Shreka udělají hit. A to je asi pro studio to podstatné. Meledandri ale slibuje, že to, co měli diváci na Shrekovi rádi, určitě zůstane. Prý se nechce pokoušet překopávat všechno od základů a hodlá vsadit na nostalgii a na to, že zlobra, Oslíka, Kocoura a další hrdiny mají lidi zkrátka rádi a chtějí je vidět znovu. A pokud možno v té podobě, jak si je pamatují. Další Shrek by podle něj sice neměl být „jen další pokračování“, ale to podstatné v něm zůstane. Kdy uvidíme výsledek, ale zatím nevíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace