Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké změny u Kingsmanů


ikona
Mr. Hlad
kingsmanmatthew vaughnralph fiennesrobin hoodtaron egerton
Jak to vypadá s návratem nejstylovějších agentů? 

Máme Kingsmany rádi, i když zatím jsou venku jen dva díly a ten druhý nás malinko zklamal. Ten první byl ale takový nářez, že problémy dvojky rádi přehlédneme a budeme se těšit na pokračování. Matthew Vaughn má s touhle variací na bondovky a špionážní filmy velké plány, chystá klasický sequel, měl by taky dorazit prequel ze začátku minulého století, vlastní film dostane nejspíš Statesman Channing Tatum a v plánu je i televizní minisérie. Taron Egerton, který teď posílá do kin Robina Hooda, ale řekl, že v dalším díle s ním počítat nemáme.

Ne, nebojte, pro Eggsyho to neznamená konec a ani se Egerton a Vaughn nerozhádali. Jde jen o to, že chystaný kingsmanovský film, který dorazí do kin 21 listopadu 2019, podle všeho nebude klasická trojka. Místo ní bychom se měli dočkat onoho prequelu, ve kterém si hlavní roli zahraje Ralph Fiennes a odehrávat se bude během první světové války. Dalo se to trošku čekat, v poslední době se mluvilo spíš právě o prequelu než o sequelu a vlastně možná bude dobré vydat se do jiné doby s jinými hrdiny, aby se Eggsy a Harry Hart divákům neokoukali a v trojce to pak mohli pořádně rozjet. Egerton totiž dodal, že Eggsyho jsme určitě neviděli naposledy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace