Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co víme o vánočním Deadpoolovi 2?


ikona
KarelR
deadpooldeadpool 2ryan reynolds
Za dalším sestřihem Deadpoola 2 se skrývá o něco víc než to, že Foxové odsunuli Alitu a chyběl jim tudíž vánoční film... 

Dvojka Deadpoola sice vydělala o 50 milionů dolarů méně než jednička, z čehož Foxové asi nejsou dvakrát nadšení, i tak do ní ale sypou další peníze. Nejdřív se objevil rozšířený Super Duper Cut, který natáhnul úvodní porcovačku v lázních a... to je zhruba všechno. No a teď se začíná blížit Once Upon a Deadpool - vánoční PG-13kový sestřih Deadpoola 2.

O téhle taškařici už víme nějakou dobu, Ryan Reynolds ale teprve nyní potvrdil jak název, tak pravý důvod tohohle netradičního návratu do kin. Jak správně tušíte, Foxové touží po PGčkovém Deadpoolovi od roku 2006, jelikož se s ním prodává spousta dětského merche. Reynolds si však vydupal dva eRkové celovečeráky a až nyní měl dost dobrý nápad na to, aby z Deadpoola vyndal všechnu krev a nadávky.

Co se tedy nachystalo? V podstatě parodie Princezny nevěsty, v níž bude Deadpool vyprávět svůj druhý celovečerák Fredu Savageovi - představiteli malého klučiny z oblíbené pohádky, kterému je momentálně 42 let. Reynolds ho ukecal k natočení osmi nových "rámovacích" scén, do nichž se vecpe Deadpool 2 tak, aby byla celková stopáž nového sestřihu 116 minut. V podstatě tedy půjde o klasický celovečerák, který bude v (amerických) kinech od 12. do 24. prosince a otestuje, jak bude publikum reagovat na přístupnou verzi Deadpoola.

Že tam tušíte nějaký háček/cestu do pekel? Nejste daleko od pravdy. Deadpool je ohromně populární značka a jeho eRko je vlastně trnem v oku nejen Foxům, ale i Disneymu, který tuhle série zanedlouho převezme. Mluvit o tom, že se X-Force a Deadpool 3 možná vykleští na PG-13kovou rodinnou zábavu, je samozřejmě dost předčasné. Opar lehkého nebezpečí je však nevyhnutelný, protože Marvel Studios ani Disney eRkové celoveráky aktuálně nedělají, a určitě si dobře rozmyslí, jestli by veškerou nenávist od fanoušků náááhodou nevyvážily vyšší tržby (už díky možné premiéře v Číně) a lepší výchozí pozice pro merch.

---

Vytáhni v hospodě: Reynolds zdůrazňuje, že jde z každé vstupenky Once Upon a Deadpool jeden dolar na charitativní boj proti rakovině. Moc lidí tím ale upřímně nerozptýlil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace