Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororové pecky se chystají na pokračování


ikona
Mr. Hlad
dont breathemily bluntfede alvarezjohn krasinskiquiet placesmrt ve tměstephen langtiché místo
Hororové pecky se chystají na druhé kolo 

Hororovému žánru se momentálně hodně daří. Pořád ještě jde o filmy, které nestojí moc peněz a nepotřebují velké hvězdy, ale když to vyjde, chodí na ně dost lidí na to, aby jejich tržby překonaly rozpočty několikanásobně. Mezi ty nejúspěšnější a obecně nejlépe přijaté hororové kousky posledních let patří Smrt ve tmě a Tiché místo. V tom prvním zjistila trojice mladých zlodějů, že vloupat se do domu slepého Stephena Langa byl hodně blbý nápad, ve druhém zase John Krasinski a Emily Blunt zkoušeli se svou rodinou přežít ve světě plném monster, které přitahoval zvuk. 

Režisér Smrti ve tmě Fede Alvarez teď posílá do kin thriller Dívka v pavoučí síti, ale na pokračování svého hororového hitu nezapomněl. Scénář ke dvojce je prý už hotový a velmi brzy začne Alvarez vymýšlet, jak ho dostat do kin. Otázka je, jestli bude mít čas. Rád by režíroval, taky se však může stát, že zůstane jen u produkce. Zároveň dodává, že se ke dvojce přistoupilo o dost jinak než k prvnímu dílu a nemáme čekat kopírku. Což zní dobře. 

Podobný přístup hodlá podle všeho zvolit i John Krasinski u dvojky Tichého místa, kterou má psát. Vypadá to, že nechce, aby se točila okolo stejných hrdinů a stejných monster, ale rád by víc prozkoumal samotný svět, v němž přežívají i další lidé s dost jinými příběhy. Tiché místo podle něj nemá být Vetřelec nebo Čelisti, kde je nějaké monstrum, co víceméně v každém díle žere lidi. Rád by se zaměřil na další postavy a zjistil, jak právě ony přežívají a vyrovnávají se s novým světem. Je tedy dost možné, že staré známé z jedničky vůbec neuvidíme. Dvojka by měla mít premiéru 15. května 2020. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace