Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Cliffhangera


ikona
Mr. Hlad
cliffhangermoviezonepopkulturní milníkyrenny harlinsylvester stallone
Sylvester Stalllone proti bandě zabijáků uprostřed amerických velehor. A na velkém plátně!  

Popkulturní milníky, které pouštíme v pražském kině Aero, se těší dobrému zdraví a naposledy, když jsme si tu užívali Hvězdnou pěchotu, byl vyprodaný sál. A dost jsme si to užili. Několikrát se tleskalo, pár vteřin před těmi nejslavnějšími scénami šlo mezi diváky cítit stoupající nadšení a těla zoufalých vojáků, která trhají na kusy obří brouci, vypadala na plátně o dost lépe než v televizi. Užili jsme si to a samozřejmě hodláme v pouštění podobných pecek pokračovat. Program máme připravený na příštích pár měsíců a zatraceně zajímavé to bude už v prosinci. 

V rámci sedmých Popkulturních milníků podle MovieZone si totiž budeme pouštět klasiku se Sylvesterem Stallonem Cliffhanger. Ta letos slaví pětadvacet let a pořád je to pecka. Sly byl v té době etablovanou superhvězdou, ale rozhodl se natočit film, který by se od takového Ramba trošku lišil a působil by malinko opravdověji a víc realisticky. Takže si zahrál zkušeného horolezce, jenž uprostřed zasněžených kopců bojuje se skupinou zlodějů o tři kufry se stovkou milionů dolarů. A pomáhá mu u toho Renny Harlin, režisér druhé Smrtonosné pasti. Cliffhanger je drsná podívaná a jeden z nejlepších a nejchlapáčtějších akčňáků devadesátých let. Navíc se skvělým záporákem Johnem Lithgowem, nádhernou přírodou a hned několika nezapomenutelnými scénami. Vychutnat si to na velkém plátně by měla být povinnost pro každého Slyova fandu. Příležitost dostanete v pondělí 3. prosince ve 20:30 v kině Aero a ještě před filmem bude samozřejmě krátký úvod a malý kvíz. Těšíme se na vás. A Stallone taky. Lístky kupujte tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace