Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se budou jmenovat pokračování Avatara?


ikona
Mr. Hlad
avatarjames cameronthe quest for eywathe seed bearerthe tulkin riderthe way of water
Pod jakými názvy budeme v kinech vyhlížet další díly Avatara?  

Je velká škoda, že James Cameron si se svými novými filmy dává tolik načas a že mezi prvním a druhým Avatarem uběhne jedenáct let. Na druhou stranu pokud se mu povede natočit další film, který by byl technologickou revolucí i zábavnou dobrodružnou podívanou, tak mu to nakonec asi v prosinci 2020 odpustíme. Pokud zas nepřeloží datum premiéry… Dvojka a trojka jsou podle všeho dotočené a teď probíhá náročná postprodukce, čtvrtý a pátý díl se natáčí a megaloman Cameron moc nikomu neříká, jak to všechno probíhá, o čem to bude nebo podobné „detaily.“ Víme, že další díly by se měly zaměřit na rodinu a potomky hlavních hrdinů, ale teď možná víme i to, pod jakými názvy bychom měly filmy začít vyhlížet. 

BBC totiž údajně vidělo dokument, v němž měla dvojka, trojka, čtyřka i pětka název. Druhý díl by měl za dva roky dorazit do kin s podtitulem The Way of Water, dvanáct měsíců poté budou všude v kinech plakáty na Avatar: The Seed Bearer. Pak si dáme tři roky pauzu, čtyřka Avatar: The Tulkin Rider má mít totiž premiéru v roce 2024 a závěrečný díl pak na konci prosince 2025 a bude se jmenovat Avatar: The Quest for Eywa. Oficiální to není, ale smysl to dává. Ví se, že druhý díl by se měl odehrávat pod vodou a Cameron má pracovat s unikátní technologií, která mu dovolí použít motion capture pod hladinou a Eywa je zase něco jako duchovní síla Na‘avi. Snad se brzy dozvíme i něco víc. Už by to po těch letech čekání chtělo. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (52)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace