Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Perfect Kiss: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
03.11.2018 14:21:59
reaguje na: Gorecki
Teraz uz ano:D
699796
Teraz uz ano*:D*
699794
2 0
reagovat
03.11.2018 13:23:26
reaguje na: pepo
Nespada tento film do kolonky “ani zadarmo”? :))
699794
Nespada tento film do kolonky “ani zadarmo”? *:))*
699786
2 0
reagují: pepo
reagovat
03.11.2018 11:40:45
reaguje na: WalkingDude
Som na dovolenke pri rodicoch a kino tu mam zadarmo. 
699786
Som na dovolenke pri rodicoch a kino tu mam zadarmo. 
699784
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
03.11.2018 11:06:39
reaguje na: pepo
Hele, co te motivuje jit na tenhle film. Nemyslim to zle ani ironicky. Predem dik
699784
Hele, co te motivuje jit na tenhle film. Nemyslim to zle ani ironicky. Predem dik
699779
2 0
reagují: pepo
reagovat
03.11.2018 09:31:53
reaguje na: Jerec
Nesmíme zapomenout ho příští rok navrhnout. :+
699783
Nesmíme zapomenout ho příští rok navrhnout. *:+*
699766
1 0
reagovat
03.11.2018 03:56:10

Tiez som to videl!!!vy nechcete

Od dvadsiatej minuty som rozmyslal, ci som niekedy v zivote videl v kine horsi film. Za hodinu som na nic neprisiel. Moralne zavadna sracka so zlymi ludmi vydavajucimi sa za kladne postavy a najdebilbejsimi moznymi filmarskymi rozhodnutiami 0/10


Inak vyborna recenzia. Tie jazdy kamery, kde nic nie je su absolutne wtf. Ale nie az tak ako dramaturgia. 
Zdalo sa mi to alebo vazne VSETKY postavy az na hlavnu hrdinku a chlapa, ktory ju nakoniec pretiahne su v tom filme zbytocne? Btw. Hlavna romanca trva asi 5 min a je to uplne psycho. Volny preklad finale. ON: Balil som ta a stalkoval aj napriek tomu,  ze mas partnera a deti. ONA: Nemam ani jedno z toho. ON: Uf, tak dobre. Let's fuck. ONA: prosim podme cim skor
Ups, spoiler
699779
Od dvadsiatej minuty som rozmyslal, ci som niekedy v zivote videl v kine horsi film. Za hodinu som na nic neprisiel. Moralne zavadna sracka so zlymi ludmi vydavajucimi sa za kladne postavy a najdebilbejsimi moznymi filmarskymi rozhodnutiami 0/10 Inak vyborna recenzia. Tie jazdy kamery, kde nic nie je su absolutne wtf. Ale nie az tak ako dramaturgia.  Zdalo sa mi to alebo vazne VSETKY postavy az na hlavnu hrdinku a chlapa, ktory ju nakoniec pretiahne su v tom filme zbytocne? Btw. Hlavna romanca trva asi 5 min a je to uplne psycho. Volny preklad finale. ON: Balil som ta a stalkoval aj napriek tomu,  ze mas partnera a deti. ONA: Nemam ani jedno z toho. ON: Uf, tak dobre. Let's fuck. ONA: prosim podme cim skor Ups, spoiler
Tiez som to videl!!!vy nechcete
4 0
reagují: WalkingDude
reagovat
02.11.2018 23:48:33
Nechápu, že Rimsy v neděli nedostal na Hradě státní vyznamenání za hrdinství. I když to kvantum českých sraček, kterými je mučen, by už možná stačilo i na Řád Bílého lva.
699766
Nechápu, že Rimsy v neděli nedostal na Hradě státní vyznamenání za hrdinství. I když to kvantum českých sraček, kterými je mučen, by už možná stačilo i na Řád Bílého lva.
13 0
reagují: Bucak
reagovat
02.11.2018 19:37:34
To už je naprosto jasná záležitost, zbytek redakce má na Rimsyho nesmírně kompromitující materiály :D:D:D
699754
To už je naprosto jasná záležitost, zbytek redakce má na Rimsyho nesmírně kompromitující materiály *:D**:D**:D*
5 0
reagovat
02.11.2018 19:11:49
On na to fakt šel:o:D
699751
On na to fakt šel*:o**:D*
4 0
reagovat
02.11.2018 18:23:34
Rimsy je ten nejstatečnější člověk, co znám.
699747
Rimsy je ten nejstatečnější člověk, co znám.
6 0
reagovat
02.11.2018 18:04:48
Lucka je najlepsia.
699746
Lucka je najlepsia.
1 0
reagovat
02.11.2018 17:33:47
Rimsy se tu obetuje za dusevni zdravi divaku, to je na medaili :D Otazka, jestli dobrovolne: tedy jde o masochismus, nebo je TO neci sadismus... 
699744
Rimsy se tu obetuje za dusevni zdravi divaku, to je na medaili *:D* Otazka, jestli dobrovolne: tedy jde o masochismus, nebo je TO neci sadismus... 
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se