Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Vraždící Bond a muzikálová klasika


ikona
Mr. Hlad
catschilds playchris evansdaniel craigdaniel radcliffehappy death dayidris elbana obzorupaul verhoeven
Je Daniel Crag vrah? Co chystá režisér RoboCopa? Který muzikál zkusí zbourat kina? A jaká disneyovka se dočká předělávky?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu Happy Death Day 2U se vrátí hrdinka, která se octla v časové smyčce a musela zjistit, kdo se jí pokouší celkem úspěšně zabít. A po každé smrti dostala další šanci. V Midsommar navštívíme podivnou skandinávskou vesnici a bude u toho i režisér hororu Děsivé dědictví. 

Muzikálová klasika Cats se dočká filmové verze s Idrisem Elbou, Taylor Swift, Ianem McKellenem a Judi Dench. A točí ji režisér oscarovky Králova řeč. Hororová klasika Child‘s Play se dočká nové verze, kde opět bude zabíjet panenka Chucky. 

V animáku Playmobil: The Movie se podíváme do světa kostiček a hraček, které se dlouhá léta pokoušejí konkurovat Legu. A bude u toho i Daniel Radcliffe. Legendární tvůrce RoboCopa a základního instinktu Paul Verhoeven se ve své novince Bendedetta vydá do sedmnáctého století za zamilovanými jeptiškami. 

V detektivce Knives Out bude hlavní hrdina zjišťovat, jestli vraždil Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon nebo Chris Evans. Disneyovská klasika nejen pro pejskaře Lady and the Trump se dočká nové CGI verze. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace