Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kingsmani loví Brada Pitta


ikona
KarelR
brad pittkingsman: the great gamekinsman 3rachel weisz
Špiónská série nekončí. Spíš to začíná vypadat, že ještě ani pořádně nezačala. 

Když se v červnu začalo mluvit o tom, že nás kromě Kingsmanů 3 čeká i prequel z první světové války, nikdo to nebral moc vážně. Matthew Vaughn ale od svých velkých plánů neupustil a zatím to vypadá, že v příštích letech vážně dostaneme regulérní trojku i výlet ke kingsmanovským kořenům.

O finálním dobrodružství Harryho a Eggsyho zatím víme jen to, že by mohlo dorazit 8. listopadu 2019. Mnohem živější je totiž kupodivu prequel, který už má na palubě Harrise Dickinsona jako hlavního hrdinu Conrada a Ralpha Fiennese jako jeho otce, vévodu z Oxfordu.

Kdo se k nim má přidat? Vaughn znovu netroškaří a jde po velkých jménech. Rád by totiž ve filmu režíroval Rachel Weisz jako Conradovu chůvu a především Brada Pitta jako Rasputina, jenž by teoreticky mohl být hlavním záporákem. Mimo těchhle postav se prý máme těšit i na aktivistu Gavrila Principa nebo na slavnou špiónku Matu Hari. A to je nejspíš teprve začátek...

Vaughn navíc pořád myslí i na spin-off se Statesmany a na televizní minisérii, k níž se nezveřejnily žádné detaily. Druhý díl tak Kingsmany vážně nezabil a je slušná šance, že se s nimi teď budeme setkávat každý rok.

---

Vytáhni v hospodě: Merlin měl ve druhých Kingsmanech původně jen přijít o nohy. Mark Strong už nicméně stihnul naznačit, že se možná nějak vrátí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace