Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash Gordon se vrátí


ikona
Mr. Hlad
flash gordonjulius averymatthew vaungnoverlord
Kdo se pokusí oživit slavného brakového hrdinu?  

Někteří hrdinové to ne a ne zabalit. Flash Gordon je jeden z nich. Ačkoliv se dočkal několika filmových verzí, většina z nás si nejspíš pamatuje tu z osmdesátých let. Velkolepá i naivní podívaná o hráči amerického fotbalu, který zachrání obyvatele jedné vzdálené planety, zlikviduje diktátora, sbalí princeznu a získá za kámoše okřídlené Vikingy, se zapsala do historie zajímavou výpravou a soundtrackem od Queenů, ale samotný Flash Gordon pochází z comicsů ze třicátých let. Má tedy dost dlouhou tradici na to, aby ho mohl mít celé generace fanoušků. A na to nejspíš spoléhají u Paramountu. 

Tady se o novou verzi pokoušejí už pěkně dlouho a donedávna s ní byl spojovaný Matthew Vaughn. Ten má ale tolik projektů, že se nelze divit tomu, že nakonec režírovat nebude a zůstane u Flashe Gordona jen jako producent. Práci po něm převezme Julius Avery. Ten do kin velmi brzy pošle svůj válečný zombie masakr Overlord, který zatím sklízí docela nadšené recenze, jeho starší thriller s Ewanem McGregorem Syn zmaru byl navíc taky fajn, takže si určitě velkou šanci zaslouží. Otázka je, jestli dokáže naivní hrdina Flash Gordon uspět ve světě přeplněném comicsovkami a když už, tak v jaké podobě. Studio je prý ale z Averyho vize nadšené tak, že mu práci dalo prakticky na fleku. Tak snad se konečně po letech příprav začne točit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Představitel Flashe Gordona z roku 1980 Sam J. Jones se k roli do značné míry vrátil v cameu v Méďovi. A docela si to užil

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace