Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers verbují staré známé


ikona
Mr. Hlad
anthony russoavengers: infinity warchris evanschris hemswrothchris prattfrank grillojoe russorobert downey jr.tilda swinton
Marvel se vrací k hrdinům a záporákům, které bychom už nečekali 

Letošní trojka Avengers byla hodně fajn a předvedla zatraceně velké věci. Popravdě moc netuším, co bych měl čekat od čtyřky, protože překonat měřítko třetího filmu asi nebude vůbec snadné. Ale věřím, že Joe a Anthony Russoovi svou práci odvedou skvěle. Jako zatím vždycky. Pro spoustu hrdinů to nejspíš bude loučení a třeba Chris Evans už celkem jasně naznačil, že ho jako Captaina Americu uvidíme naposledy a Dave Bautista nedávno vyhrožoval, že pokud se nebudou točit třetí Strážci Galaxie podle scénáře Jamese Gunna, klidně se na roli Draxe vykašle, tak uvidíme, jak to dopadne s ním. Samozřejmě však dojde i na pár nových nebo nečekaných tváří. 

Jednou z nich bude Katherine Langford, koho si ale hvězda netflixovského seriálu 13 Reasons Why zahraje, zatím nechce nikdo prozradit, dorazit by ovšem mělo i pár starých známých. Už minule fandy překvapilo, že se na scénu vrátil Red Skull a teď by se podle všeho měl objevit i Crossbones, kterého si zahrál Frank Grillo. Zatímco ve dvojce Captaina Americy se ještě musel obejít bez svého bojového obleku, ve trojce už dokázal Capovi solidně zatopit. Ale nakonec to s ním moc dobře nedopadlo. Vidět bychom ho tedy měli jen ve flashbacích. A aby toho nebylo málo, vrátí se i Tilda Swinton z Doctora Strange. Moc se na ní ovšem netěšte, na place údajně strávila jen jeden den. V každém případě tyhle dva uvidíme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace