Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #477 o Michaelovi, Jasonovi a dalších zabijácích


ikona
Mr. Hlad
avengersfirst manhalloweenharry pottermichael myersspider-manvíkendový výplach
Umí Michael Myers zpívat? Jak se dělala velkolepá scéna pro Bohemian Rhapsody? A jak by vypadal nový Halloween, kdyby vznikl před čtyřiceti lety?  

Pořádný výplach

Trailer
Nový Halloween je megahit, ale užijete si ho pořádně jen v případě, že znáte jedničku. Ta letos slaví čtyřicet let a u Nerdist si řekli, že zkusí tomu novému udělat upoutávku ve stylu toho starého. A vypadá to fajn.

Spidey týdne
Tom Holland v Česku už nového Spider-Mana dotočil a pomalu se připravuje, až s ním za pár měsíců vyrazí do kin. A už se stavil u Jimmyho Kimmela, kde narazil na trošku nečekané problémy

 

Muzikál týdne
A ještě jeden Jimmy Kimmel. Ten se rozhodl spolu s Matthew Broderickem udělat muzikálovou verzi Sullyho, skvělého dramatu s Tomem Hanksem od Clinta Eastwooda. V kině mi ty písničky moc nechyběly, ale tahle nová verze má taky něco do sebe.

Hra týdne
Osmibitové předělávky velkých filmů mě docela baví a byla jen otázka času, než se jí dočkají i třetí Avengers. S Thanosem by mohla být celkem sranda i v téhle podobě.

Kniha týdne
Fandové Harryho Pottera už nejspíš trochu odrůstají, ale počítám, že je mezi nimi pořád dost lidí, kteří ocení tuhle knížku s modely budov z Bradavic a dalších míst. Já to nechci, já bych to zmačkal dřív, než bych to vytáhl z baťohu.

Kapela týdne
Nebudeme si tu na nic hrát, všichni známe Backstreet Boys, všichni známe jejich I Want It That Way. A pokud jste si mysleli, že tenhle slaďák dostanete z hlavy, tak máte smůlu. Freddy, Jason, Leatherface, Ghostface a Michael zařídí, že si ho budete broukat ještě hodně dlouho.

Detektiv týdne
Soukromých detektivů je ve filmech sakra hodně, ale asi všichni víme, že jsou tak nějak dost odlišní od toho, jak tihle lidé pracují ve skutečnosti. Opravdový soukromý vyšetřovatel Michael McKeever vám to potvrdí.

Muzeum týdne
Český film nemá svoje muzeum. A studenti a studentky z pražské filmové vědy si myslí, že je to problém. My si to vlastně asi myslíme taky a pokud si to myslíte i vy, můžete je podpořit na hithitu, kde se vás pokusí přesvědčit, že to je dobrý nápad.

Song týdne
Bohemian Rhapsody dorazí do kin už za pár dní a velmi brzy tu najdete i recenzi, ale ještě před tím si můžete pustit tohle video, ve kterém zjistíte, jak vlastně vznikala scéna, kdy song Bohemian Rhapsody zpívají tisíce lidí na filmovém stadionu ve Wembley.

Duel týdne
Karel se vás minule ptal, na který blockbuster z posledních dvou měsíců letošního roku se těšíte nejvíc. S naprostým přehledem vyhrála Fantastická zvířata, za nimi na děleném druhém a třetím místě skončil Aquaman a Bumblebee a poslední Smrtelné stroje.

Dneska bychom rádi věděli, na kterou českou zrůdnost byste byste šli do kina, kdybyste museli. Vyhrálo by to u vás Jak se moří revizoři, nebo The Perfect Kiss? Název napište do předmětu a svoje důvody, proč je jedno z toho menší peklo než druhé, napište v textu.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace