Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star-Lord a režisér Wind River chystají společný projekt


ikona
Mr. Hlad
avengerschris prattcowboy ninja vikingguardians of the galaxysicariotaylor sheridanwind river
Chris Pratt si dá pauzu od comicsů. A my se na jeho novinku začínáme těšit.  

Chris Pratt si na nedostatek velkých rolí ve velkých filmech stěžovat nemůže. Jeho dvojka Jurského světa trhla v kinech přes jednu a čtvrt miliardy a navíc se vyblbnul i v Avengers. Určitě však neměl plány, že se teď bude flákat. Dlouho to vypadalo, že mu diář zaplní comicsovka Cowboy Ninja Viking a hlavně třetí Strážci Galaxie. To první ale dostalo nedávno stopku s tím, že je potřeba pořádně zapracovat na scénáři a neodfláknout to, Strážcům se zase odložilo natáčení i premiéra poté, co James Gunn dostal u Disneyho padáka. A Pratt tak má volno. A my můžeme říct, že díky bohu za to, protože jeho náhradní projekt vypadá zatraceně lákavě. 

Do svého nového a zatím nepojmenovaného thrilleru ho totiž zlákal Taylor Sheridan, který momentálně patří k tvůrcům, jejichž kariéru sledujeme s velkým očekáváním i nadšením. Scenárista Hell or High Water a Sicario: Nájemný vrah se totiž projevil i jako vynikající režisér a jeho Wind River se objevovalo na předních místech žebříčků nejlepších filmů loňského roku. Jeho zatím nepojmenovaná novinka bude podle všeho opět drsná a morálně nejednoznačná podívaná. Pratt by si v ní měl zahrát člena tajné jednotky, jejímž úkolem je likvidovat drogové dealery, kteří padli do rukou zákona, ovšem místo toho, aby putovali do vězení, začali práskat a dostali ochranu od policie a FBI. Možností, jak se to celé podělá, je samozřejmě strašně moc. Uvidíme, jak Prattovi půjde role, kde bude muset být stoprocentně vážný, ale vzhledem k tomu, že si člena elitního komanda zahrál v 30 minut po půlnoci a byl i kandidátem na hlavní roli v Americkém sniperovi, asi se o něj bát nemusíme. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se Prattovi začalo dařit jako herci, pracoval jako striptér.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace