Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese a DiCaprio chystají šestý společný film


ikona
KarelR
killers of the flower moonleonardo dicapriomartin scorsese
Oklahoma, ropa, vraždy, Scorsese a DiCaprio. Co chtít víc? 

Gangy New Yorku, Letec, Skrytá identita, Prokletý ostrov, Vlk z Wall Street... a teď Killers of the Flower Moon. Martin Scorsese a Leonardo DiCaprio dali oficiálně na vědomí, že chystají svůj šestý společný film, který snad dorazí do kin v roce 2020. Román David Granna, v němž se řeší vraždy bohatých lidí v Americe 20. let, se adaptuje od roku 2017 a teď je konečně připravený scénář. Scorsese tak začal prozkoumávat lokace a pomalu chystá natáčení, které je v plánu na léto 2019.

Grann mimo jiné napsal Ztracené město Z, takže není divu, že jeho dva roky stará novinka zabodovala v tak vysokých kruzích. Scorsese se k ní prokousává skrz postprodukci Irishmana s De Nirem, Pacinem a Pescim, zatímco DiCaprio dotáčí tarantinovku Once Upon a Time in Hollywood. Příští rok se ale oba hodlají soustředit na "Zabijáky květinového měsíce", jejichž příběh o zabíjení kvůli spoustě ropy v Oklahomě mimochodem vychází se skutečných událostí. Šance na velkou dramatickou pecku jsou tedy náramně vysoké!

---

Vytáhni v hospodě: Produkční společnost Imperative Entertainment utratila za scénář od Erica Rotha (Forrest Gump, Insider, Ali, Mnichov...) sedmicifernou sumu. Film tak opravdu dostává luxusní péči na všech frontách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace