Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman se vrátí až v roce 2020


ikona
KarelR
dcgal gadotpatty jenkinswonder womanwonder woman 1984
Diana Prince zpátky do kin nespěchá a výjimečně je to docela dobrá zpráva. 

Warneři překlopili svůj DC vesmír pod nové vedení, jehož plán začíná být docela jasný - hlavně nespěchat. Místo oznamování desítky propojených filmů dopředu se s každým pracuje separátně, aniž by se (byť náznakem) uhánělo k dalšímu crossoveru. Letos v prosinci nás prostě Aquaman vezme do Atlantidy, v dubnu 2019 se budeme bavit se Shazamem a v říjnu 2019 dorazí Phoenixův (separátní) Joker. V listopadu 2019 jsme se pak měli znovu potkat s Wonder Woman, tyhle plány se ale právě škrtly.

Kdy tedy amazonská princezna vystartuje po miliardě? Premiéra se oficiálně šoupla na 5. června 2020, což znamená radikální sedmiměsíční odklad. Na první pohled to samozřejmě kdekdo pochopí jako problém. Na ten druhý ale zjistíte, že je nový slot vlastně "správný", jelikož se filmu dočkáme přesně tři roky po premiéře jedničky.

Tenhle standard se často nedodržuje právě kvůli tomu, že studio spěchá a chce mít další díl úspěšné série v kinech už za dva roky. Gal Gadot a Patty Jenkins ale očividně bojovaly za to, aby dostaly zpátky svůj letní slot, a nakonec se je z toho poloviční výhra.

Proč jen poloviční? Protože už se dávno natáčí, což znamená, že scénář nikdo nedoladí. Každý tvůrčí tým by vám určitě řekl, že by uvítal o půl roku víc na přípravy. Wonder Woman ale vyfasovala extra čas až na postprodukci, takže se připravte na lepší triky, nevyhnutelné dotáčky (proč nedolaďovat, když je na to čas) a... snad i na lepší film, než byla jednička?

---

Vytáhni v hospodě: Dívčí týmovka Birds of Prey s Harley Quinn jde do kin v únoru 2020. Warneří tak před ní určitě hodí "největší" trailer druhé Wonder Woman a vůbec počítejte se spoustu propojené marketingové girl-power.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace