Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další akční nářezy pro Stallona


ikona
Mr. Hlad
creedhunterramborockysamaritansylvester stallone
Sly se do akčního důchodu zatím nechystá.  

Člověk by čekal, že Sylvester Stallone se ve dvaasedmdesáti na všechny další pokusy o návrat k akčnímu žánru vykašle a že už se bude jen definitivně loučit. Za pár týdnů ho uvidíme v Creed II, příští rok dorazí Rambo 5 a co bude dál, se uvidí. Sly by se ovšem bez problémů uživil i v jiných žánrech, což dokazuje i oscarová nominace za prvního Creeda. Ale všechno bude jinak. Letos v létě založil vlastní společnost Balboa Productions a první dva filmy, na které se chystá budou akčňáky. A podle všeho docela zajímavé. 

O tom s názvem Samaritan se moc neví, ale podle všeho by mělo jít o superhrdinský příběh. Jen o dost temnější, než na jaké jsme zvyklí. Sly si superhrdiny už párkrát vyzkoušel, ovšem ve dvojce Strážců Galaxie měl spíš cameo na Soudce Dredda se většině světa naštěstí už povedlo zapomenout, ale nějaká comicsovka, která by navíc byla pojatá trošku vážněji a drsněji, by mu celkem sednout mohla. Natáčet by se mělo příští rok. 

Víc věcí se ale ví o tom druhém filmu, Stallone totiž oživil projekt s názvem Hunter. O něm se mluvilo už v roce 2009 a jednu dobu to dokonce vypadalo, že poslouží jako základ scénáře k dalšímu Rambovi. Stallone by si tu měl zahrát zkušeného lovce a stopaře Nathaniela Huntera, kterého vláda požádá o neobvyklou službičku. Jakási organizace, o které většina světa neví, totiž vytvořila vraždící bestii, která je napůl člověk a napůl monstrum. No a tahle potvora zdrhla a je potřeba ji najít a zlikvidovat dřív, než si najde cestu do civilizace. V každém případě to vypadá, že ani po sedmdesátce Sly nevyměkne. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace