Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: comicsové drsňačky a noví andílci


ikona
Mr. Hlad
birds of preycharlies angelsdcharley quinnkristen stewartmargot robbiemilla jovovichmonster hunterna obzoru
Koho potrápí Harley Quinn a spol.? S kým se porve Milla Jovovich? A koho uvidíme v nové verzi Charlieho andílků?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Danny DeVito se s thrillerem St. Sebastian vrací k režii a zve vás na výlet do Ruska mezi lidi, kterým se povedlo přežít atomovou válku. V animáku Dragon Rider se bude hledat místo, kde končí nebe. A budou u toho duchové i draci. 

V nové verzi Charlie‘s Angels se vrací na scénu trojice holek, které umí věci, na které by možná nestačili ani Avengers. Komedie Ženy v běhu sází na domácí herecké hvězdy a příběh o tom, že běžet a přežít maraton je sice fajn, ale že to možná v životě nevyřeší všechno. 

Monster Hunter je další filmová adaptace hry, pod kterou se podepíše režisér Resident Evil a Mortal Kombatu Paul W. S. Anderson. A Milla Jovovich tu bude místo zombíků kosit monstra. Tina Fey a Amy Poehler vyrazí v komedii Wine Country slavit padesáté narozeniny do ráje milovníků vína. 

V comicsovce Brids of Prey spojí síly Harley Quinn, Huntress a několik dalších drsňaček a společně se pokusí zachránit nevinnou dívku z rukou mocného gangstera. V komedii Always Be My Maybe se dvojice hrdinů, kteří se znají od dětství, musí vyrovnat s faktem, že se do sebe zamilovali. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace