Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Říjen 2018


ikona
KarelR
blu-raydebbie a jeji partackydvdjursky svet: zanik risemas ji
Pokud jste nové filmy s Rennerem, Prattem a Sandrou Bullock minuli v kině, můžete je konečně dohnat doma. Tedy pokud vám nevadí, že to nejsou extra velké pecky. 

Hned zkraje potřebujete vědět, že je letošní říjnová nadílka dost chabá. Avengers, Deadpool, Solo a Tiché místo se sešli v září, na druhý podzimní měsíc tak zbyli jen dinosauři a pár průměrných komedií. Snad to v listopadu bude výrazně lepší...

Debbie a její parťačky
Vychází: 3. října 2018
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 788 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Nápad na ženský spin-off Dannyho parťáků mi v jádru nepřišel úplně marný a sehnané obsazení rozhodně mělo potenciál. Gary Ross ale bohužel moc nepochopil, jak se dělá výborný heist, a natočil možná nejslabší zářez "parťácké" série. Ne že by film neměl ucházející tempo, nosnou zápletku a schopné herečky - ba naopak, jako přímočará jednohubka obstojí bez problému. Problém však spočívá v tom, že tu všechno jde strašně snadno a že jsou všichni chlapi slaboši nebo idioti, takže se nikdy neobjeví pořádná hrozba. Jasně, alespoň je tu pár dobrých zvratů. S takovým obsazením bych ale čekal mnohem větší snahu ukázat, že se dá stylově krást i bez Clooneyho a Pitta. (6/10)

Jurský svět: Zánik říše
Vychází: 24. října 2018
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray), 788 Kč (UHD Blu-ray + 3D Blu-ray + Blu-ray)

První Jurský svět byl nefalšovanou dobrodružnou peckou, která splnila prakticky všechno, co slíbila. O to víc proto zamrzí, že je dvojka o úroveň slabší, i když na to vlastně nejde úplně špatně. Juan Antonio Bayona se rozhodl, že místo klasicky nafouknutého sequelu natočí komornější a hororovější kousek se strašidelným barákem. A přestože tu úspěšně prodává dinosaury i nějaké to napětí, vůbec se mu nedaří pracovat s lidskými hrdiny. Kromě hláškujícího Pratta jsou v Zániku říše jen prázdné figurky nebo podvyživení sidekickové, kteří nikdy neobhájí svoji existenci. Víc než jednou si tak nový Jurský svět nepustíte, což je u pokračování jednoho z největších hitů posledních let vcelku škoda. (6/10)

Máš ji!
Vychází: 17. října 2018
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Ano, tohle je ta (lehce akční) komedie, na jejímž place si Jeremy Renner zlomil obě ruce. V Máš ji! se sešlo velmi solidní obsazení - Hawkeyovi totiž sekundují Jon Hamm, Jake Johnson, Ed Helms nebo Isla Fisher. Výsledek ale bohužel není tak našlápnutý jako třeba Noční jízda, jelikož se stopáž dělí na výborné akční blbnutí s Rennerem... a na všechno kolem. Příběh party kamarádů, kteří už řadu let hrají na babu (a hvězda Avengers ji zatím nikdy nedostala), mohl být novou komediální klasikou. Nakonec je však mixování humoru a pravého kamarádství až moc "hollywoodsky povrchní" a vystačí jen na slušnou jednohubku, z níž si budete pamatovat hlavně Rennerova megaborce. (6/10)

Dále v říjnu vyšlo: Angláni na útěku, Backstage, Dámský klub, Escobar, Gotti, Já, Simon, Jo Nesbø: Doktor Proktor a vana času, Jsem božská, Mandy - Kult pomsty

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace