Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #476 o Hanu Solovi a Big Lebowskim


ikona
KarelR
big lebowskifantasticka zvirata: grindelwaldovy zlocinygottijeff bridgesprvni cloveksean beanstar warsvíkendový výplachzrodila se hvezda
Jak se točila sci-fi klasika Impérium vrací úder? Kde bude umírat Sean Bean? A proč je Gotti velká filmová ostuda? 

Typicky podzimní výplach.

Zákulisí týdne

Na internetu se občas vynoří ztracený dokumentární klenot. Tím nejnovějším je hodinový pořad z natáčení pátých Star Wars se spoustou rozhovorů a zákulisních záběrů.

Transformace týdne

Jak by Solo vypadal s mladým Harrisonem Fordem? Díky nejnovější technologii se můžete podívat na pár záběrů s Fordovým obličeje na Ehrenreichově těle, které určitě potěší spoustu nostalgiků.

Upřímný trailer týdne

Travoltova gangsterka Gotti je podle všeho totální peklo. Není proto divu, že dostala v upřímném traileru pořádný záhul.

Rozbor týdne

V New York Times občas nechají režiséra okomentovat vybranou scénu z jeho nového filmu. Tady máte Damiena Chazella a rodinnou debatu před Armstrongovým odletem na Měsíc...

Druhý rozbor týdne

... a tady Bradleyho Coopera a zpívání před supermarketem.

Kariéra týdne

Jeff Bridges se rozhodl ohlédnout za svými nejvýraznějšími postavami a asi vás nepřekvapí, že mu to zabralo 17 minut.

Hudba týdne

James Newton Howard složil po prvních Fantastických zvířatech hudbu i ke dvojce a zase je to nádhera. Tady máte ochutnáku číslo jedna a tady ochutnávku číslo dvě.

Herní trailer týdne

Jak všichni víme, Sean Bean ve filmech moc rád umírá. Díky tvůrcům nového Hitmana ho teď ale budete moct zabít i vy sami!

Výročí týdne

Jeff Bridges, John Goodman a Steve Buscemi se 20 let po premiéře Big Lebowskiho sešli u jednoho stolu a vypadl z toho parádní půlhodinový pokec.

Duel týdne

V minulém duelu se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší film od Netflixu a vítězem se (trochu překvapivě) stala fantasy Bright s Willem Smithem.

Tentokrát se zaměříme na očekávané akční blockbustery. Do konce roku už nás čekají jen čtyři, duelová otázka tedy zní: Těšíte se (nej)víc na Fantastická zvířata 2, Smrtelné stroje, Aquamana nebo Bumblebeeho? Svého favorita hoďte do perexu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace