Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o hromadu chipsů Lays


ikona
Mr. Hlad
chipsylayssoutěž
Potřebujete doplnit zásobu dobrot k televizi? Rádi pomůžeme.  

Kino je kino, o tom žádná, ale pustit si film doma, to má taky svoje kouzlo. Člověk se nemusí znervózňovat, že mu někdo kope do sedačky, není potřeba koukat se na dvacet minut trailerů a reklam a taky to vyjde o dost levněji. A navíc si sami můžete vybrat, koho si pozvete k sobě do obýváku. Venku začíná být zima a hnusně, tma je čím dál dřív, takže koukání na filmy před televizí začne být asi zase hodně populární volnočasovou aktivitou. A my vám ji ve spolupráci se společností Lay's a jejich řadou chipsů Lay's Max ještě trošku zpříjemníme. 

Lay's Max jsou chipsy s extrémně velkými vroubky a příchutí soli, sýru a cibulky, papriky nebo slaniny a my soutěžíme o pět kartonů těhle křupavých dobrot. Je toho dost na celou trilogii Pána prstenů s partou kamarádů, nebo solidní seriálový maraton. Pokud je chcete vyhrát, napište nám odpověď na následující otázku: V jakém roce značka Lay's vznikla? Svoje odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Soutěž Lay's. Čas máte do pátku 23:49 a vítěze budeme o výhře informovat. A všem držíme palce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace