Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

AvP 2: Rachot v Bronxu!


ikona
imf
alien vs. predator 2strause bros.
 

Přestaňte házet drobáky do kašen a usilovně si něco přát. Stejně vám to nevyjde a Alien vs. Predator 2 se natáčet bude. Nechtěného škvrněte se ujali bratři Strausové. Colin a Greg to nedávno potvrdili na svém webu a naznačili, že pokračování se bude odehrávat v civilizovanějším prostředí, což je podle většiny fandů kódové označení pro velkoměsto. Tak trochu ve stylu druhého Predátora.

Důvod je jasný, bratři mají např. New York prolezlý do poslední mrtě, protože tu už natáčeli bezpočet videoklipů a především se chtějí ve druhé díle soustředit víc na lidský faktor - ať už jde o hrdinný odpor proti těmhle krvelačným mimozemšťanům s loveckými choutkami nebo položky na vetřelčím a predátořím menu. V městské zástavbě nebude o oběti nouze, stejně jako o vychytané prolézačky... zkrátka by to mohlo být zábavné.

Hmm, počkat. Nějak rozvazuju. To máte totiž tak - pokud někdo v souvislosti s Hollywoodem tvrdí, že historie se neopakuje, je zřejmě ve světě filmu slabých pár měsíců. Prostě příliš krátce, než aby pochopil, jak to tu chodí. Díky bratrům Strausovým se možná "uzavření kruhu" dočkáme v rekordním čase, protože navzdory jejich nejčistším úmyslům prostě nevěřím tomu, že jim by se to mohlo povést. Stačí porovnat následující citace:

Paul Anderson - 2003: "Víte, první dva filmy s Vetřelci a Predátor jednička fungují především proto, že nám tvůrci tak dlouho neukazují hlavní potvoru. Bojíme se toho, co nevidíme. V Predátorovi trvá skoro hodinu, než ho poprvé uvidíme, v prvním Vetřelcovi je to dovedeno do extrému atd. Další díly už tímhle plýtvají a proto nefungují tak dobře."

Bratři Strausové - 2006: "Chceme se vrátit ke kořenům. K prvním dvěma Vetřelcům a prvnímu Predátorovi. To byly sugestivní filmy plné akce a napětí. Jsou to klasiky. Víme to a chceme se jim co možná nejvíc přiblížit."

Takže co? Poplácáme bratry po zádech za to, že udělali domácí úkol a našprtali manuál od PR oddělení? Nebo to co říkají myslí vážně? Vzhledem k tomu, že vlastní trikovou společnost Hydraulx, která se částečně podílela na tricích pro Fantastickou čtyřku nebo třetí X-Meny, očekávám další CGIčkovou urážku s PG-13 štemplem. Jdu si pro nůž, než za mnou doleze deprese. To abych se měl čím bránit. A vůbec... tohle já přece nemám zapotřebí. To už radši budu koukat na duel Nea s Robocopem, Yodou a Kuřetem. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace