Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fincher ještě pořád chystá dvojku Světové války Z


ikona
KarelR
brad pittdavid finchersvetova valka zsvetova valka z 2
Brad Pitt a David Fincher by měli spojit síly u další akční řežby se spoustou zombíků. 

V srpnu 2016 jsme se dozvěděli, že by David Fincher mohl natočit druhou Světovou válku Z. V dubnu 2017 se tyhle spekulace potvrdily a v červnu 2017 se mluvilo o natáčení koncem roku 2018. Letos v dubnu jsme však zjistili, že dá Fincher přednost druhé sérii Mindhuntera, a od té doby bylo kolem Světové války Z 2 ticho.

Jak to s ní tedy vypadá? Podle nejnovějších informací je Fincher je pořád ve hře a na scénáři pracuje jeho kamarád Dennis Kelly, který má na svědomí třeba ponorkový heist Černé moře. Brad Pitt samozřejmě zůstává v hlavní roli, nejzásadnější novinkou tak jsou přípravy natáčení, jež by mělo začít v červnu 2019.

Globální zombie apokalypsa se tak zřejmě vrátí v roce 2020, dech ale zatím rozhodně nezadržujte. Jestliže do natáčení zbývá osm měsíců, může se ještě stát cokoliv a nikoho by nepřekvapilo, kdyby Fincher od projektu stihnul utéct. Blockbustery ho koneckonců nikdy nelákaly natolik, aby se nechal utiskovat studiovými kravaťáky. A i když se první Světová válka Z dočkala i eRkové verze, nezapomínejte na to, že šla do kin v PG-13, což by pro Finchera nakonec mohlo být víceméně klíčové. Úplně totiž vidím, jak mu studio slibuje eRko, od kterého na poslední chvíli ucukne...

---

Vytáhni v hospodě: Tady máte důkaz, že si Pitt opravdu zahrál ve dvojce Deadpoola.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace