Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Rock, Statham a nový Rambo


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonevehobbs and shawjason stathamjessica chastainkarel janákna obzoruramboscott coopersylvester stallone
Umí lepší akci Sly, nebo Statham s Rockem? Poradí si tvůrce westernu Nepřátelé s hororem? A co zvládne Jessica Chastain vražedkyni?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

Karel Janák se v novince LOVEní vrací ke komediím a ukáže vám všechna rizika randění v jednadvacátém století. V thrilleru In the Shadow of the Moon budou Boyd Holbrook a Michael C. Hall hledat sériového vraha. A ne úplně obyčejného. 

V Akčním spin-offu Rychle a zběsile Hobbs and Shaw si Jason Statham a Dwayne Johnson vyrazí do akce bez Vina Diesela, ale zato s režisérem Johna Wicka a dvojky Deadpoola. V hororu Antlers zjistí mladá učitelka, že jeden z jejích žáků nepochází z úplně normální rodiny. 

Jessica Chastain se v akčním thrilleru Eve stane tajnou agentkou, která dělá špinavou práci pro vládu. A možná ji to trochu přestává bavit. V dramatu Národní třída se jeden obyčejný český rváč rozhodne stát se hrdinou, ale tak trošku mu to nevyjde. 

Rambo: Last Blood se Sylvester Stallone vydá do Mexika srovnat drogové kartely, které unesly sestru jeho kamarádky. V Resistance bude Jesse Eisenberg jako slavný mim a herec Marcel Marceau bojovat proti nacistům okupujícím Francii. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace