Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Strážců Galaxie utíká k DC


ikona
Mr. Hlad
dave bautistadcguardians of the galaxyjames gunnmarvelsuicide squadwarner
Harley Quinn místo Star-Lorda?  

James Gunn má u Disneyho nejspíš navždycky zavřené dveře. Můžeme se donekonečna hádat, jestli reakce studia byla adekvátní a jestli si Gunn zasloužil vypoklonkovat ze dveří kvůli roky starým tweetům, které byly spíš dětinské a trapné než vyloženě urážlivé, ale stalo se. Třetí Strážci Galaxie se tedy budou muset obejít bez něj, i když se nejspíš bude točit podle jeho scénáře. Ovšem kvůli Gunnově absenci se přesunulo datum natáčení i premiéra a Dave Bautista už několikrát naznačil, že stojí pevně za Gunnem a pokud půjde režisér, je možné, že to zabalí i on. 

Na druhou stranu bylo jasné, že po tvůrci, který má ve svém portfoliu dvě extrémně úspěšné comicsovky, dřív nebo později někdo skočí. A vypadá to, že teď se ho pokoušejí zlákat Warneři. A rovnou k Suicide Squad 2. Gunn se tedy zatím upsal jen scénáři, vypadá to však, že studio se ho bude pokoušet zlákat i k režii. Dalo mu to totiž volné ruce a místo klasické dvojky si může v podstatě napsat reboot, v němž se mohou a nemusí objevit postavy z jedničky (ať už se starými nebo novými tvářemi).

Původně se měl za kameru Suicide Squad 2 postavit tvůrce Warriora nebo Zúčtování Gavin O‘Connor. Ten ale pro Warnery nakonec natáčí sportovní drama s Benem Affleckem Torrance, takže by to asi nestihl. Pokud tedy Gunn na režii kývne, můžou si Warneři gratulovat. Jeho trošku přestřelený a ironický styl (viděli jste jeho Super?) by se totiž téhle sérii rozhodně hodil.

AKTUALIZACE: Dave Bautista se nechal slyšet, že pokud bude Gunn točit a mít zájem o jeho herecké služby, může s ním na place počítat. A režisér prvního dílu Suicide Squad David Ayer je z Gunnovy nové práce nadšený.

---

Vytáhni v hospodě: Jedním z kandidátů na režii Strážců Galaxie byl i Peyton Reed, který nakonec skončil u Ant-Mana. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace