Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v prequelu Kingsmanů?


ikona
Mr. Hlad
colin firthharris dickinsonkingsmanmatthew vaughnralph fiennes
Kdo půjde ve stopách Colina Firtha a Tarona Egertona?  

Ačkoliv nás druhý díl Kingsmanů trošku zklamal, pořád jsme zvědaví, co s touhle sérií Matthew Vaughn předvede dál. Je to dost dobrý režisér na to, abychom mu jedno menší zaškobrtnutí odpustili. Nedávno oznámil, že s Kingsmany má velké plány a že bychom se měli dočkat klasické trojky, amerického spin-offu, televizní minisérie i prequelu. Víme, že ve trojce by se měl uzavřít příběh Harryho Harta, v amerických Statesmen se snad vrátí Channing Tatum a teď se začínají zajímavé věci dít i okolo prequelu. 

O něm bylo známo, že se má odehrávat během první světové války, ale zdá se, že už víme i to, kdo v něm bude bojovat proti zlu. Hlavní role v něm totiž dostali podle všeho Harris Dickinson, jenž se mihl třeba v propadáku Temné síly, a hlavně Ralph Fiennes. Opět bychom se podle všeho měli dočkat příběhu o tom, jak agent-mentor školí svého nástupce. Vznik Kingsmanů by měl být mimochodem spojený se skutečným Lancasterským plukem, jehož vojíni dodnes používají ke svému označení slovo kingsman. K natáčení je prý vše připravené a v kinech bychom kingsmanovský prequel měli vidět v listopadu 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace