Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čeká Stevena Spielberga?


ikona
Mr. Hlad
ansel elgortfrank marshallindiana jonessolostar warssteven spielbergwest side story
Nová verze klasického muzikálu má první hvězdu a Indy nahání scenáristy. 

Steven Spielberg je jeden z nejvýraznějších a nejvýznamnějších filmařů všech dob, takže nikoho asi moc nepřekvapí, že má práce až nad hlavu. Letos jsme od něj viděli Ready Player One a i teď má v plánu hned několik projektů. A dva z nich se začínají hýbat dopředu. Prvním je nová verze muzikálové klasiky West Side Story. Ta v roce 1961 vyhrála deset Oscarů, takže nebude vůbec jednoduché ji překonat. Příběh Tonyho a Marie, kteří pocházejí ze znepřátelených gangů a přeci se do sebe zamilují, se řadí mezi totální filmovou klasiku, takže laťka není úplně nízko. Spielberg si teď ale sehnal první hereckou hvězdu. Tonyho si zahraje Ansel Elgort z Baby Drivera a já nevím, jestli z toho mám radost, protože si pořád nejsem jistý, jestli je to dobrý herec. Ale Spielberg určitě ví, co dělá. 

 

No a pak je tu pátý Indiana Jones. Na toho se čeká už pěkných pár let a po čtyřce, které se úplně nevydařila, jsou fandové nejslavnějšího filmového archeologa trošku nervózní. I proto, že původně se mělo točit tak, aby se stihla premiéra v roce 2020, ale chvilku před tím, než se spustily kamery, se tvůrci rozhodli začít od začátku a hotový scénář Davida Koeppa nevyžít. Vzhledem k tomu, že psal i čtyřku, je to možná dobře. Nový příběh místo něj píše Jonathan Kasdan, jenž dělal Solo: Star Wars Story a ten teď prozradil, že studio chystá něco jako writers room, takže se sejde spousta chytrých lidí, kteří budou nadhazovat nápady a vyberou se ty nejzajímavější. Kdo se k týmu přidá, zatím ovšem neprozradil, producent Frank Marshall však řekl, že na rozdíl od čtyřky se má v pětce mnohem víc cestovat. Minule jsme byli jen v USA a Amazonii, tentokrát by tedy Indyho mělo čekat dobrodružství ve více koutech světa. Ale až v roce 2021. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace