Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman potrápí Hercula Poirota


ikona
Mr. Hlad
death on the nilegal gadothercule poirotkenneth branaghwonder woman
Hercule Poirot se chystá na další případ. 

Jeden z mála lidí, který dokázal něco vytěžit z nepříliš povedených comicsovek od DC, je Gal Gadot. Ta přiznala, že než se stala Wonder Woman, dost vážně zvažovala konec herecké kariéry. Bývalá izraelská miss neměla do té doby výrazné role a asi se nechtěla spokojit s tím, že by na plátně měla být jen hezká. Wonder Woman z ní ale udělala hvězdu. Jestli se jí povede uspět i v jiných rolích, to ukáže až čas, ale krom Wonder Woman 1984 by se měla objevit po boku Dwayna Johnsona v akční komedii Red Notice a už brzy ji uslyšíme i ve dvojce Raubíře Ralfa. A taky zamíří do Afriky. 

 

Kenneth Branagh si ji totiž vybral do jedné z hlavních rolí adaptace detektivky Agathy Christie Smrt na nilu. V ní se na scénu vrátí Herucle Poirot, jehož nová podoba ve Vraždě v Orient expresu diváky docela zaujala. Opět si ho zahraje sám Branagh a vydá se na luxusní plavbu po Nilu, během níž dojde k vraždě. A nebude jediná. Gadot by si měla zahrát jednu z hlavních podezřelých, bohatou dědičku Linnet Ridgeway Doyle, která si vzala muže, jenž byl před tím zasnoubený s její nejbližší kamarádkou. Takže nějaké to napětí asi ve vzduchu bude. S premiérou se počítá na příští prosinec. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ještě nebylo oficiálně oznámeno, že se Branagh k roli Poirota vrátí, ale bylo by hodně divné, kdyby se znovu postavil za kameru, ale sám sebe přeobsadil. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace