Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #473 o Wonder Woman a Predátorovi


ikona
Mr. Hlad
jack blackpredatorraiders of the lost archstar warsvíkendový výplachwonder woman
Kdo zaskakuje za Wonder Woman? Jak se stavěla jeskyně v prvním Indym? A proč se ve škole neučíme o Wakandě?  

Další nedělní výplach

Umělec týdne
Boba Rosse asi znáte z memů. Je to ten vlasatý malíř, který jednu dobu údajně zvládl dostat k televizi půl Ameriky a donutil lidi, aby si koupili štětec, plátno a barvy. No a teď si z něj dělají srandu Jack Black a Kyle Gass. Jak jim to jde, můžete posoudit sami.

Architekt týdne
Obyčejně se pokouším do výplachu dávat jen novější věci, ale tentokrát udělám výjimku. Zaprvé tuhle scénu z Dobyvatelů ztracené archy neznám a zadruhé když mi ji včera pouštěl Trellíno, smál jsem se u toho jak hovado. Takže tady ji máte.

 

Cameo týdne
To, že se před kamerou občas v nějaké čestné miniroličce objeví režiséři, je v Hollywoodu vcelku běžné, ale kolik kameramanů byste na plátně poznali? Moc asi ne, ale tohle video vám ukáže, že už jste jich nejspíš pár viděli.

 

Přednáška týdne
Smát se americkému systému školství není úplně cool, ale sakra některé věci jsou trošku za hranou. Třeba to, když si nějaký student udělá přednášku o Wakandě a předstírá, že jde o skutečnou zemi. A učitelka nepozná, že si z ní dělá celou dobu srandu. Jestli je účelem prezentace ukázat, že student umí pracovat s Powerpointem, tak budiž. Ale jestli je to zeměpis, tak je to docela průser...

 

Předělávka týdne
Poslední hvězdný bojovník je zapadlá, ale příjemná klukovská sci-fi z osmdesátých let, kterou totálně (a ne zrovna úspěšně) vyraboval Ernest Cline v románu Armada, který je MNOHEM horší než Ready Player One. Ale samotný film je fakt fajn a má fanoušky dodnes. A jeden z nich se rozhodl ukázat, jak by to mohlo vypadat, kdyby měl Poslední hvězdný bojovník triky na úrovni roku 2018. Vypadá to docela dobře.

 

Hvězda týdne
Prosadit se v Hollywoodu není snadné, zvlášť pro herce a herečky, které si agenti i diváci zafixují jen v jedné roli. Vymanit se z téhle škatulky je pak práce na dlouhá léta a často to nevyjde. A teď něco podobného prožívá i mimozemský lovec trofejí Predátor.

Joker týdne
Přiznám se, že jsem neviděl údajně vůbec nejhorší film na světě The Room. Tak nějak nemám potřebu dívat se na filmy, o kterých se ví, že jsou špatné, protože si vždycky můžu pustit nějaký dobrý. Proto mě absolutně minul i fenomén spojený s tvůrcem téhle katastrofy Tommy Wiseauem, který teď zkusil natočit slavnou výslechovou scénu z Temného rytíře. A hele furt to neberu. Ten chlap neumí hrát, ale není to legrační. Koukat se na něj smát se mu za to, že je špatný herec, je jako smát se invalidovi, protože se srandovně pokouší chodit. Ale jestli vás Wiseau baví, tak si klikněte.

 

Kaskadérka týdne
V poslední době se v Hollywoodu mluví o dvou kaskadérech. Chad Stahelski a David Leitch totiž díky Johnu Wickovi zvládli úspěšně přesedlat k režii a teď nemají o práci nouzi. Kaskadérskou práci ale dělají logicky i  ženy a ty už zas tak známé nejsou. Alicia Vela-Bailey, která dělala na Avatarovi nebo Wonder Woman, je ale podle všeho ve svém oboru eso. A evidentně ji blbnutí před kamerou baví.

 

Proces týdne
Je fyzicky nemožné stíhat sledovat byť jen 10% seriálů, které běží v bedně nebo na streamovacích službách . A teď si představte, že studiím projde rukama ještě násobně víc projektů, z nichž musí vybrat ty nejlepší, upravit ty dobré, aby se nejlepšími staly a vybrat ty, které nemůžou uspět. Jak ale vypadá proces schvalování seriálů a co všechno se musí udělat, než se vůbec začne točit? To zjistíte tady.

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, který ze spin-offů ze světa Conjuring se vám líbil nejvíc a Annabelle 2 vás podle všeho baví o dost víc než Sestra.

 

Dnes se podíváme na kariéru Jacka Blacka, jemuž se tak trochu povedlo odrazit se ode dna a v Hollywoodu už zase dostává velké role. Chceme tedy vědět, v jaké roli vás Jack Black bavil nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace