Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool 2 se vrátí v PG-13, Dark Phoenix se znovu odsouvá


ikona
KarelR
alita: bojovy andeldeadpool 2gambitkingsman 3kingsman: the great gamex-men: dark phoenix
Alita, Dark Phoenix a Gambit prostě ne a ne zůstat na jednom místě... 

Studio 20th Century Fox bude od půlky příštího roku patřit Disneymu, takže trochu zamrzí vidět jeho poslední rok v takových zmatcích. Domov Vetřelců, Predátora nebo Smrtonosné pasti víceméně pohřbil spoustu svých značek. Kromě (trochu nevyzpytatelného) Avatara mu vlastně zbyli jen X-Meni, a právě s těmi se začalo opět čachrovat.

Tentokrát do toho zapadá ještě Alita, která měla jít do kin 21. prosince 2018. Rodriguezova nová sci-fi se z narvaného data (Aquaman, Bumblebee, Mary Poppins se vrací...) přesouvá na 14. února 2019, což byl ještě včera slot x-menovky Dark Phoenix. Ta se po (chladněji přijatém traileru) odsunula na 7. června 2019, což byl... ano, už se to zamotává... slot Gambita, který se (stále bez režiséra) šoupnul na 13. března 2020.

Pokud jste se v těch škatulatech ještě neztratili, Foxům zbyl v rukách letošní 21. prosinec. A právě v ten den (za pouhé tři měsíce!) půjde do kin "Nepojmenovaný film s Deadpoolem". O co přesně jde? To se studio zdráhá potvrdit. Zákulisní zdroje ale mluví o PG-13 verzi Deadpoola 2, protože... jdou z jednoho natáčení očividně vyždímat tři filmy!

Ještě se ale nelekejte. Ačkoliv může o jít hlavně o test, jak zkusit Deadpoola zdisneyovatět (uf!), po necenzurovaném Super Duper Cutu z Blu-raye to vypadá na další divočinu. Ryan Reynolds se na Twitteru podělil o fotku, na níž Deadpool paroduje Princeznu nevěstu. Nejspíš tedy naznačuje, že se hodlá inspirovat klasikou, v níž Peter Falk vypráví svému vnukovi drsný příběh o pomstě v dětském pojetí.

Zkrátka a dobře to sice bude těžká ždímačka, ale s trochou štěstí zábavná a vlastně i málem originální. Uvidíme, jak tenhle tah zafunguje a jestli něco znamená pro Deadpoolovu budoucnost. Spíš bychom se však měli bát o X-Meny, kteří stále někam utíkají (vážně uvidíme Nové mutanty 2. srpna 2019?) a brzy začnou lézt do zelí nevyhnutelnému restartu.

---

Vytáhni v hospodě: V listopadu 2019 nakonec asi nedorazí třetí Kingsmani, nýbrž prequel ze začátku 20. století, do kterého Vaughn ukecává Ralpha Fiennese a Harrise Dickinsona.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace