Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se porve s comicsovými Birds of Prey?


ikona
Mr. Hlad
birds of preyblack maskdcmargot robbiemary elizabeth winsteadwarner
Čtyři comicsové drsňačky potřebují pořádného protivníka. Kdo by to mohl být?  

U Warnerů a DC se docela snaží s projektem Birds of Prey pohnout dopředu. S filmem o čtveřici drsných holek, z nichž některé jsou superhrdinky a jiné vyloženě magoři, bylo donedávna spojené jen jméno Margot Robbie. Ta si měla zopakovat roli Harley Quinn, před pár dny se ale objevila jména finalistek pro další role a studio už si vybralo. Mary Elizabeth Winstead ztvární superhrdinskou drsňačku Huntress a seriálová herečka Jurnee Smollett-Bell bude Black Canary, která svým hlasem dovede lidem solidně ubližovat. 

 

Teď je potřeba vybrat, kdo si zahraje bývalou policajtku Renee Montoyu a dvanáctiletou Cassandru Cain. A taky záporáka. Brids of Prey budou bojovat proti mafiánovi, který si říká Black Mask a studio si do jeho role vysnilo údajně Sama Rockwella, ten ovšem nemá čas, takže došlo na náhradní řešení a ta také nevypadají zle. Největšími kandidáty jsou údajně Ewan McGregor a Sharlto Copley. Ten první je samozřejmě známější a nejspíš i herecky trošku schopnější, na druhou stranu co se magorů týče, tak Copley je v jejich hraní první liga. V každém případě s jedním z nich před kamerou bychom byli o trošku zvědavější.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace