Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Raidem 3?


ikona
KarelR
apostlegareth evansiko uwaisraidraid 3
Že dnes vyšlo málo článků s asijskou tematikou? OK, tak si dáme ještě jeden! 

Od premiéry druhého Raidu uplynuly čtyři roky a fandové zběsilé akce stále volají po trojce. K její realizaci jsou vlastně potřeba jen dva muži - hlavní bijec Iko Uwais a režisér Gareth Evans. V brzké době nás ale rozhodně nečeká, jelikož o ní Evans jednoduše nemá zájem.

Novodobý bůh filmové akce momentálně propaguje svoje drama Apostle, které má být stejně drsné jako jeho předchozí filmy (byť se v něm moc lidí neporve).  Na téma Raidu se přitom nechal slyšet, že už měl vymyšlený příběh a vážně přemýšlel o natáčení, s odstupem času mu ale došlo, že mu dva Raidy vlastně stačí a trojka není tak úplně potřeba.

Dočkáme se jí někdy bez Evanse? Teoreticky by to asi šlo - stačí, aby ji posvětil a nechal Uwaise řádit pod jiným dohledem. Spíš se ale připravte na to, že se jí nikdy nedočkáme, a že to oba pánové naplno zkusí v Hollywoodu, kam se Uwais dere skrz Mile 22 a Triple Thread a Evans skrz... sem tam zmíněnou sólovku Deathstrokea?

---

Vytáhni v hospodě: Uwais se společně s Yayanem Ruhianem a Cecepem Arifem (ano, kolegové z Raidů) mihnul v sedmých Star Wars. Jeho hrdina se jmenoval Razoo Quin-Fee.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace