Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Korejský vlak plný zombíků jede do Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
james wannunsestratrain to bussan
Train to Bussan se dočká hollywoodského remaku a dohlížet na něj bude ten nejpovolanější.  

Hollywood rád rabuje cizí nápady, ale obvykle mu to moc nejde a fandové hororů by o tom mohli psát knihy. Když se před lety stal z remaku Kruhu obrovský hit, najednou v Hollywoodu kupovali práva na všechno, co bylo z Asie a dokázalo to alespoň trošku vyděsit. Málokdy k tomu však tvůrci přistoupili tak, že by se to fanouškům líbilo a ačkoliv hlad po amerických verzích japonských a korejských hororů rychle odezněl, fandy to asi mrzí dodnes. No a teď to možná začne nanovo, v Hollywoodu totiž budou předělávat korejský hit Vlak do Pusanu

 

Film z roku 2016 se odehrává na palubě vlaku, který projíždí zemí, kde vypukla nákaza, díky níž se z lidí stávají nemyslící monstra. V podstatě zombíci. Dostat se do bezpečí nebude vůbec jednoduché, protože cesta je dlouhá a zoufalí lidé jsou možná ještě nebezpečnější než armáda hladových potvor. Vlak do Pusanu se v Asii stal hitem a i když ho v amerických kinech publikum ignorovalo, byla vlastně jen otázka času, než na předělávku dojde. A vzhledem k tomu, že se jí ujme James Wan, by nemusela být špatná. Režisér Aquamana, sedmičky Rychle a zběsile a především tvůrce Saw, Insidious a Conjuring to s horory umí, takže o práva na film teď bojují všechna velká studia v Hollywoodu. Scénář k nové verzi napíše Gary Dauberman, který má na kontě aktuální Sestru, ale třeba i To nebo oba díly Annabelle. Pokud se sežene i dobrý režisér, mohlo by to stát za to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace