Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Jackie Chan v akci a Creed v soudní síni


ikona
Mr. Hlad
adam driveradam sandleralicia vikanderjackie chanjohn cenamichael b. jordanna obzoruteresa palmer
Je drsnější Jackie Chan nebo John Cena? Chce Michael B. Jordan Oscara? A proč se Adam Driver rozhodl mučit lidi?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V thrilleru The Torture Report budou hrdiové pátrat po teroristech s pomocí těch nejdrsnějších metod, které otestují hranice jejich svědomí. V thrilleru The Earthquake Bird se Alicia Vikander a Riley Keough budou muset popasovat s obviněním z vraždy a milostným trojúhelníkem. 

Michael B. Jordan a Jamie Foxx se v dramatu Just Mercy pokusí přesvědčit svět, že muž odsouzený k smrti je ve skutečnosti nevinný. V Unexpected Race se hlavní hrdinka zamiluje do skřítka. A bude u toho i Jack Black. 

Adam Sandler si v Uncut Games zahraje vážnou roli a bude muset nějak vymyslet, jak si zachránit manželství a jak zaplatit dluhy mafii. John Travolta bude v thrilleru Moose hrát stalkera, který udělá herecké superhvězdě ze života peklo. 

V akčním Project X-traction budou Jackie Chan a John Cena zachraňovat civilisty z válečné zóny. Teresa Palmer se v dramatu Ride Like a Girl pokusí vyhrát slavný dostihový závod v Austrálii, což se žádné ženě ještě nepovedlo. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace