Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel má režisérku pro další comicsovku


ikona
Mr. Hlad
chloe zhaoeternalskevin feigemarvel
Další marvelovka se blíží. A studio ji svěřilo neznámé, ale podle všeho hodně zajímavé filmařce.  

U Marvelu to zatím vypadá, že na co sáhnou, to se jim daří. Nemluvím teď jen o filmech, ale i režisérech. Obvykle sice po oznámení člověka, který bude točit novou marvelovku, žádný potlesk neslyšíme, protože u Disneyho dávají rádi prostor nezávislákům a ne úplně běžným tvůrcům. Na druhou stranu studio si zvládá udržet svůj standard a popravdě je zajímavější sledovat, co s desítkami milionů udělá nějaký talentovaný a neokoukaný filmař, než aby se k nim dostal Brett Ratner, Adam Shankman nebo někdo takový. A s tímhle přístupem hodlají u Disneyho pokračovat. 

Novou marvelovku Eternals totiž bude režírovat Chloe Zhao a já předpokládám, že neznáte ji a možná ani samotnou předlohu. Zhao vloni natočila hodně chválené drama The Rider o jezdci rodea, který se pokouší dát dohromady ze zranění a vymyslet, jak se v životě neztratit. Extra lákavě to nezní, ale prý je to fakt dobré. No a co samotní Eternals? Ty v roce 1976 vymyslel Jack Kirby a začínají na Zemi před miliony let, kdy sem přilétli téměř božské bytosti Celestiálové (hlava jednoho byla k vidění ve Strážcích Galaxie, ve dvojce si Kurt Russell dalšího rovnou zahrál) a začali experimentovat s lidskými geny. Povedlo se jim vytvořit mocné a téměř nesmrtelné Eternals, z nichž se měli stát ochránci země, kterou ohrožovali podobným způsobem stvoření Devianti. Svoje střety zvládali tajit před lidstvem, ale nejspíš to tak nebude navždycky… Kevin Feige byl prý při setkání s Chloe Zhao z jejího přístupu a nápadů tak nadšený, že prakticky okamžitě dostala smlouvu k podpisu. Kdy se však začne natáčet nebo kdy se můžeme na Eternals těšit, to zatím netušíme. A možná ani oni dva. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace