Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Westernová legenda Divoká banda se dočká nové verze


ikona
Mr. Hlad
boss leveldivoká bandadragged across concretemel gibsonsam peckinpahwesternwild bunch
Předělávka jednoho z nejslavnějších westernů všech dob se dočká prvotřídní a oscarové péče.  

Režisér Sam Peckinpah změnil svými filmy tvář Hollywoodu. Natočil baladický western Pat Garrett a Billy Kid, brutální Strašáky, kultovní thriller Útěk a samozřejmě Divokou bandu, western o partě zlodějů, kteří na začátku dvacátého století utíkají před spravedlností do Mexika, kde zuří válka, do níž se tak trochu nedobrovolně zapojí. A celé to skončí jednou z nejkrvavějších a nejlepších přestřelek všech dob. O nové verzi se mluví už vcelku dlouho, remake chystal Tony Scott, pak se kolem něj motal Will Smith, který chtěl zápletku přenést do současnosti a teď se ho ujal Mel Gibson. Herecká a režisérská ikona už má v Hollywoodu definitivně zelenou a brzy ho uvidíme v drsném thrilleru Dragged Across Concrete nebo v akčním Boss Level, ale režírování se nehodlá vzdát. 

A to je právě i malinko problém. Gibson, který patří mezi režisérskou špičku a zároveň se nikdy násilí nebál, je pro podobný projekt ideální a vzhledem k tomu, že bude psát i scénář, se dá očekávat, že to celé pojme bez hollywoodských kompromisů. Jen si na to chvilku počkáme. Ještě před tím by nejspíš měl spolu s Markem Wahlbergem točit drama z druhé světové války Destroyer o posádce válečné lodi, které se povedlo přežít dvaadvacet útoků kamikaze. Zároveň se Gibson objeví v akčním thrilleru s Colinem Farrellem War Pigs, takže je otázka, kdy si na Divokou bandu najde čas. My si ale rádi počkáme, protože tohle by mohlo vážně stát za to. 

---

Vytáhni v hospodě: Když Divokou bandu viděl John Wayne, řekl, že zničila mýtus o divokém západu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace