Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v comicsovce Birds of Prey?


ikona
Mr. Hlad
birds of preyblack canarydcharley quinnhuntressmargot robbiewarner
Holky z Gothamu jdou do akce! 

U Warnerů se pořád ještě úplně nevypořádali s tím, že vize comicsového univerza, kterou nastavil Zack Snyder, úplně neuspěla. Ben Affleck evidentně nechce být Batman, s návratem Henryho Cavilla k Supermanovi to taky nevypadá moc dobře, a tak zbývá jen ambiciózní Aquaman, komediální Shazam! a vrátí se i Wonder Woman, u níž ale není zdaleka jisté, jestli se jí povede zopakovat úspěch jedničky. A dál to je jen spooousta keců. Birds of Prey by však přeci jen mohly vzniknout. Nedávno jsme se dozvěděli, že film bude režírovat Cathy Yan a teď známe i datum premiéry. Comicsovka o ostrých holkách z Gothamu dorazí do kin 7. února 2020. 

 

To ovšem není všechno, teď se hledají i herečky. Účast Margot Robbie jako Harley Quinn je jistá, ale teď je potřeba sehnat pro ni parťačky. Black Canary, která dovede s pomocí svého „řevu“ likvidovat zdi i lidi, by si mohla zahrát Gugu Mbatha-Raw z posledního Cloverfieldu nebo Jurnee Smolett-Bell z Pravé krve. Obě prý už Warneři pozvali na casting a v souvislosti s rolí padlo i jméno Janelle Monae ze Skrytých čísel a oscarového Moonlightu.

Pak tu máme Huntress, což je mafiánská dcerka Helena Bertinelli, která se rozhodla na vlastní pěst čistit ulice od zločinu. Ve hře jsou Mary Elizabeth Winstead ze čtvrté Smrtonosné pasti nebo prequelu Věci, Sophia Boutella z Kingsmanů a Atomic Blonde, Margaret Qualley ze Správných chlapů nebo Cristin Millioti z Jak jsem poznal vaši matku. Další do party je pak bývalá policajtka Renee Montoya, z níž se stala superhrdinka The Question. Tu by si mohly zahrát Justina Machado nebo Roberta Colindrez. 

 

No a v neposlední řadě se hledá Cassandra Cain, ale tady zatím žádná jména nepadla. Studio však chce Asiatku, která vypadá na dvanáct. Právě z ní se v comicsech stane Batgirl a s její pomocí půjdou ostatní po krku záporákovi jménem Black Mask. Natáčet se má už začátkem příštího roku, takže co se castingu týče, asi budeme mít jasno už brzy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace