Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Jan Žižka a pohádková Angelina Jolie


ikona
Mr. Hlad
anastasiaangelina joliecome awayguillermo del torojan žižkajordan peelemichael cainena obzoruus
Na jaké pohádky se chystá Angelina Jolie? Které hvězdy se objeví v Janu Žižkovi? A jaký horor chystá Guillermo del Toro?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V dramatu Jeremiah Terminator LeRoy si Kristen Stewart zahrála ženu, která se několik let vydávala za neexistující spisovatelskou hvězdu. V The Night Clerk bude Tye Sheridan šmírovat svoje hosty a přimotá se k ošklivému zločinu. 

Historické válečné drama Petra Jákla Jan Žižka láká na příběh slavného vojevůdce, na domácí poměry obří rozpočet a Bena Fostera s Michaelem Cainem. Ve Walk. Ride. Rodeo. se bude mladá jezdkyně po autonehodě zkoušet vrátit zpátky do sedla. 

V rodinné podívané Anastasia se poslední z Romanovců přesune s pomocí kouzelného portálu do Ameriky osmdesátých let. Guillermo del Toro napsal scénář k hororu Scary Stories to Tell in the Dark o partě dětí, které musí bojovat se svými nejhoršími nočními můrami. 

Angelina Jolie chystá s pohádkou Come Away prequelové příběhy k Petru Panovi a Alence v říši divů a pomáhá jí s tím režisérka pixarovské Rebelky. V Us se tvůrce Uteč! Jordan Peele vrátí k hororovému žánru se společenským přesahem. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace