Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se souboje Avengers a X-Menů?


ikona
Mr. Hlad
avengersdark phoenixdisneyfoxiron mankevin feigemarvelnew mutantswolverinex-men
Porve se někdy Iron Man s Wolverinem? 

Už pěkných pár měsíců se mluví o tom, že Disney by mohl koupit Foxe a s nimi i logicky práva na jejich filmy a filmové světy. A jedním z nich jsou i X-Meni. S těmi mají Foxové v poslední době docela trable. Hugh Jackman se rozloučil s rolí Wolverina, takže nejpopulárnější z mutantů má teď asi na pár let pohov, horší však je, že jsme letos v kinech měli vidět hororové New Mutants a další díl klasických X-Menů s podtitulem Dark Phoenix. A nic. Obojí se předělává, dotáčí, přetáčí a upravuje a důvěra v projekty klesá k bodu mrazu. Uvidíme snad za rok, co z toho vyleze, každopádně i X-Meni se musí nějak připravit na to, že budou možná patřit Disneymu. A konečně víme jak. 

 

Disneyovský šéf Bob Iger dělal rozhovor s The Hollywood Reporter, kde se ho přímo zeptali na to, jak by vypadalo jejich comicsově-filmové universum, kdyby do něj vstoupili mutanti. A Iger řekl, že až (a pokud) Disney Foxe koupí, na obojí by měl dohlížet Kevin Feige, který pomáhá na svět všemu, co má něco společného s Avengers. Podle Igera je logické, aby na všechno dohlížel jeden jediný člověk a byl by nesmysl dělat na obojím separovaně. Zároveň ale nepotvrdil, že X-Meni vstoupí do universa, kde řádí Black Panther a Thor, na to je ještě asi brzy a pořád existuje šance, že nějakou dobu budou existovat vedle sebe. Ale buďme realisté, pokud Disney Foxe koupí a pokud bude Feige dohlížet na obě franšízy, dřív nebo později se to nejspíš stejně spojí. Ovšem na otázku, jestli se z Deadpoola stane další člen Avengers, odpověděl Iger dost vyhýbavě… Feigeho v každém případě čeká dost práce

---

Vytáhni v hospodě: Jestli se oba vesmíry skutečně spojí, nechtěl bych vymýšlet, co se udělá s Quicksilverem, který blbnul jak v X-Menech, tak v Avengers, kde to nerozchodil. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace