Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond má konečně režiséra


ikona
Mr. Hlad
cary fukunagadaniel craigdanny boylejames bondneal purvisrobert wadetrue detective
Daniel Craig už ví, kdo mu bude šéfovat na place. 

Když se ukázalo, že Danny Boyle je ze hry a novou bondovku nenatočí, neměli jsme z toho zrovna radost. Oscarový režisér, tvůrce Milionáře z chatrče, Sunshine nebo Trainspottingu nenašel společnou řeč s producenty a Danielem Craigem a nakonec se rozhodl na projekt vykašlat. Místo toho od něj uvidíme příští léto muzikál ze šedesátých let, na kterém pracuje s Richardem Curtisem a zatím vybírají jeho název. Nová bondovka pak oprášila scénář Neala Purvise a Roberta Wadea a začala hledat režiséra. A bohužel jsme se z kategorie „prověření a oscaroví“ dostali do „neznámí a talentovaní.“ Dlouho to vypadalo, že se režie ujme Yann Demange, S.J. Clarkson nebo Bart Layton, nakonec ale dostaneme o dost zajímavější jméno. 

Nového Jamese Bonda pošle do kin Cary Joji Fukunaga, člověk zodpovědný za první řadu Temného případu a filmy Sin Nombre, Bestie bez vlasti nebo Jana Eyrová. A my jsme teď o dost zvědavější na výsledek než před pár hodinami. Fukunaga je zatraceně šikovný, má osobitý styl a nebojí se točit vážnější a trošku drsnější příběhy. Uvidíme, jestli s tímhle přístupem u bondovky nenarazí, jeho jméno ale rozhodně slibuje, že by nový a zatím nepojmenovaný film mohl být zajímavý.

A kdy že ho uvidíme? Ačkoliv měl jít nový Bond do kin na podzim 2019, premiéra se nakonec odsouvá na 14. února 2020. Craig totiž bude letos točit detektivku Knives Out od Riana Johnsona a na plac dorazí až v březnu 2019, což dává Fukunagovi celý půl rok na to, aby mu připravil adekvátní (valentýnskou...) rozlučku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace